Sara Sydämen esikoisalbumi Sydän näki päivänvalon tänään. Albumi nivoo yhteen modernia poppia ja orgaanista äänimaisemaa. Monipuolisella levyllä Sara Sydämen keijukaismainen laulu saa rinnalleen muun muassa eletrosoundeja, akustisia kitaroita ja vaikutteita etnomusiikista.

Albumin päiväkirjamaiset tekstit käsittelevät eletyä elämää ihanuuksineen ja raskaine kokemuksineen. Viimeisin singlelohkaisu Toivon kiteytti levyn teeman: sydän voi olla rikki, mutta se korjautuu.

”Levyllä kerron mun elämästä sellaisena kuin se on nyt, onnistumisineen ja tuskineen. Mukana on myös tuliaisia toisesta kotimaastani Keniasta. Toivoisin, et ihmiset löytää itselle resonoivia biisejä levyltä ja tarttumapintoja, oli se suruun tai iloon tai toivoon liittyvää”, Sara Sydän kertoo.

Suomalais-kenialainen Sara Sydän on syntynyt Jyväskylässä, kasvanut Pohjanmaalla Sievissä ja asuu nyt Kirkkonummella. Musiikki on ollut aina iso osa Saran elämää.

Sydän-albumi on ensimmäinen pitkäsoitto mitä olen tehnyt ja pitkäaikainen haave. On ollut upea päästä työskentelemään hyvien tyyppien kanssa ja kokeilemaan uusia asioita artistina ja musiikintekijänä. Lähetän albumin matkaan hyvillä mielin, kokonaisuus on minun kuuloinen ja tuntuu täydeltä”, Sara kertoo iloisena.

Albumilta on aiemmin julkaistu singlet Toivon, Uudestaan, Ex ja Sisko.

- Sydän-albumi Spotifyssa

 Albumilta julkaisujen sinkkujen videot YouTubessa:

Toivon
Ex
Sisko

Sara Sydämen kotisivut, Facebook-sivu, Instagram ja YouTube-kanava.