Arja Korisevan ja Pentti Hietasen yhteiskonsertit Kulttuuritalolle ja Tampereen Pakkahuoneelle toukokuussa 2022

Suurimmat klassikot -konsertit tulevat myyntiin torstaina

Suomen kärkiartisteihin lukeutuvat Arja Koriseva ja Pentti Hietanen kokoavat ensi toukokuussa yhteen muistettavimmat sävelmänsä kahden illan ajaksi. Arja Koriseva & Pentti Hietanen – Suurimmat klassikot -konsertit kuullaan 29. toukokuuta Tampereella Tullikamarin Pakkahuoneella ja seuravana päivänä 30. toukokuuta Helsingin Kulttuuritalolla. Liput kumpaankin konserttiin tulevat myyntiin tämän viikon torstaina 2. joulukuuta kello 9.

Koko kansan rakastama Arja Koriseva on julkaissut aktiivisesti levyjä aina vuodesta 1989, jolloin hänet kruunattiin Seinäjoella Tangokuningattareksi. Sittemmin uraansa muun muassa musikaaleihin ja televisiokasvoksi laajentanut Koriseva julkaisi viimeisimmän Majakanvartijat-albuminsa vuonna 2019, jolloin hän juhli myös 30-vuotista uraansa artistina.

Pentti Hietasen upea tenoriääni on kaikunut oopperan lisäksi laaja-alaisesti taipuen niin rockiin kuin kevyempäänkin viihdemusiikkiin. Vuonna 1998 Katseesi kertoo sen -esikoisalbuminsa julkaissut artisti on saanut uransa aikana kaksi kultalevyä ja yhden platinalevyn. Tällä hetkellä joulukiertueellaan olevan Hietasen laaja-alainen työ laulajana sai uuden lehden miehen osallistuessa vastikään julkaistulle Lasse Heikkilän gospelalbumille.

Arja Koriseva & Pentti Hietanen - Suurimmat Klassikot
Su 29.5.2022 Tampere, Tullikamarin Pakkahuone
Ma 30.5.2022 Helsinki, Kulttuuritalo

Liput alkaen 59€
Lipunmyynti alkaa 2.12.2021 klo 9.00
Tampere / Lippu.fi & Tiketti
Helsinki / Lippu.fi

arjakoriseva.fi

penttihietanen.fi