Johanna Debreczeni, Jonna Ortju & Marian Petrescu Trio julkaisevat joulumusiikkia

 Johanna Debreczeni, Jonna Ortju & Marian Petrescu Trio julkaisevat joulumusiikkia2

Johanna Debreczeni - Joulutaivas tähtineen

(Have Yourself A Merry Little Christmas), CDS
Julk. 28.11.2021
(P) MagnumLive Oy / Debreczeni Productions Oy 2021

Halusin laulaa ja kauniin ja tunnelmallisen joululaulun, jonka toisi hieman lohtua tähän hulluun maailmaan: Mielenrauhaa vuoden joka päivään, kertoo Johanna Debreczeni.

Have Yourself A Merry Little Christmas on alunperin tullut tutuksi musikaalielokuvasta Meet me in St. Louis (ensi-ilta 1944).

Takana satoja keikkoja, menestystä kilpailuissa, useita konserttikiertueita, showproduktioita… Kaikkea tätä on Johanna Debreczeni; taidokas laulaja ja musiikin moniosaaja.

Spotify / Youtube

 

Jonna Ortju & Marian Petrescu Trio - Joulupukki suukon sai

(I Saw Mommy Kissing Santa Claus), (livetaltiointi), CDS
Heti julkaisuvapaa (suoratoistoissa 3.12.)
(P) Musiikkifarmi Oy 2021

Viime vuonna 2020 joulun alla tein Marian Petrescu Trion kanssa jouluisia livestriimejä, joista tämä kappale valikoitui nyt joulusingleksemme. Joulupukki suukon sai on siis livetaltiointi. Käännöskappaleessa on mielestäni mukava suomennos ja veikeä jouluinen tunnelma; kertoo Jonna Ortju.

Olemme tehneet yhdessä Jonna Ortju & Marian Petrescu Trio -kokoonpanolla keikkaa jo 25 vuotta. Nykyisin teemme lähinnä viide-, jazz- ja cospel-konsertteja, kertoo Jonna, joka tekee vahvaa soolouraa, mutta keikkailee myös naismuusikoista koostuvan NaMu-orkesterin kanssa.

Marian Petrescu on Grammy-palkittu jazzpianisti.