Soul-artisti Ezmin uusi single on tribuutti niille, jotka tekevät rohkeita valintoja rakkauselämässä

Turvaväli on ensimmäinen single Ezmin tulevalta debyytti-EP:ltä

Kuuntele tästä!

Elämän suurista tunteista, suurella äänellä laulavan Ezmin tänään julkaisema Turvaväli-single on laulu rakkaudesta. Vahvasta soul-äänestään tunnettu artisti toivoo kappaleen rohkaisevan ihmisiä heittäytymään täysillä rakkauteen silloinkin, kun muut eivät sitä ymmärrä tai hyväksy:

Rakkaus kuuluu meille kaikille! Kenenkään meistä ei pitäis joutuu kohtaamaan häpeää siitä, ketä rakastaa. Jos niin hyvä tuuri sattuu, että rakkaus osuu kohdalle, sydämen ääntä on pakko seurata. Loppujen lopuksi me kaikki eletään täällä itseämme varten. Tätä biisiä ovat inspiroineet ihmiset, jotka ovat tehneet rohkeita valintoja rakkauselämässä.

Ezmi eli Taru Ratilainen on kirjoittanut ja säveltänyt kappaleen yhdessä Sini Hynysen, Joni Rahkolan ja Jouko Lavosen kanssa. Kappaleen on tuottanut Nelli Milan, joka vastaa myös Ezmin tulevan EP:n tuotannosta. Turvaväli-single on ensimmäinen julkaisu levyltä, joka on 70-luvun diskosta inspiroitunutta modernia R&B/poppia. Kaiken keskiössä ovat tuttuun tapaan sielukkaat vokaalit ja lyriikat, jotka välittävät samaistuttavia tarinoita elämän ruuhkavuosista.

Poikkeuksellisen lauluäänen omaava Ezmi on tullut monille tutuksi The Voice of Finlandin ensimmäiseltä tuotantokaudelta sekä tänä syksynä esitetyltä All Stars -kaudelta. Ensikerran Ezmiltä kuultiin omaa tuotantoa vuonna 2016, minkä jälkeen hän on julkaissut yhteensä viisi singleä. Viimeisimpänä, lokakuussa 2021 julkaistua Paratiisi-sinkkua on kuunneltu ahkerasti Spotifyssa, missä kappale lisättiin uuden musiikin listojen lisäksi nousussa olevien biisien soittolistalle. Ezmin debyytti-EP on odotettavissa keväällä 2022.

Ezmi
Instagram | TikTok | Facebook | YouTube