Dynamon uusi single Juokse Tyttö Juokse on niin suomirockia kuin olla voi

Juokse Tyttö Juokse on kappale, jonka voi kuunnella viisi kertaa kymmenessä minuutissa kyllästymättä

Joensuulainen perinteisen suomirockin lipunkantaja Dynamo julkaisee uuden singlen Juokse Tyttö Juokse. Kyseessä on turhat mutkat suoriksi vetävä punkrock-ralli, joka onnistuu jäämään takaraivoon soimaan loppupäiväksi.

Kappaleen kotitoimistossaan säveltäneen kitaristin Ville Luhion mukaan biisi sai alkunsa hyvin kivuttomasti, kuten monet suomirockin klassikoiksi muodostuneet biisit ovat tehneet. Yhtäkkinen inspiraatio herää odottamattomasti, ja sävellystyö kestää suurin piirtein yhtä kauan kuin itse kappale, joka on tässä tapauksessa jämptisti ramonesinomaiset kaksi minuuttia.

Kappaleen sanoituksiin on myös ammennettu sisältöä niin ikään klassisista aiheista: naisen tavoittelusta ja aikuistumisen kasvukivuista.

Vuodesta 2016 Suomen klubeja ja festareita ahkerasti kiertäneen bändin edelliset singlet, kuten Kesäyö, Sade ja Musta Joutsen ovat jokainen vuorollaan nousseet Spotifyn virallisille listoille. Dynamo on myös päässyt esiintymään useiden suomirockin klassikkobändien, kuten muun muassa Popedan ja Klamydian kanssa.

Dynamo on:
Laulu Jussi Holopainen
Kitara Ville Luhio
Basso Make Sivonen
Rummut Tuomas Miettinen

FACEBOOK | INSTAGRAM | SPOTIFY