Peeta herättelee uudella Pidä Kiinni ja Purista -sinkullaan ihmisiä elämään myös ruuhkavuosien keskellä

Pidä kiinni ja purista on ensi keväänä ilmestyvän albumin ensimmäinen singlelohkaisu

Arjen karuista ja kauniista tilanteista inspiraatiota ammentava Peeta on jälleen uuden musiikin äärellä. Pidä kiinni ja purista on laulu, joka muistuttaa suorituskeskeisen elämän keskellä painivia ihmisiä välillä pysähtymään.

Biisi kertoo siitä, miten ihmiset ajautuvat ajattelemaan vain uraa ja omaa egoaan. Tuntuu ettei maailma pyöri ilman heitä. Ei huomata pieniä ihania hetkiä, vaan hakataan vuosia, tai ehkä jopa vuosikymmeniä, päätä seinään ja unohdetaan nauttia elämästä ja läheisistä,” Peeta avaa kappaleen sanomaa.

Pidä kiinni ja purista -kappale jatkaa Peetan tinkimättömällä pop-iskelmälinjalla, joka vie kuulijan mukanaan pohdiskelemaan syntyjä syviä. Samalla kappale osaa kuitenkin mennä tanssijalan alle ja tarttuva kertosäe saa laulamaan mukana.

The Voice Of Finlandista kansan tietoisuuteen pongahtanut Peeta on myös aikaisemmilla sinkuillaan Huudan ja Ollaan Ne Hullut pukenut sanoiksi universaaleja teemoja luottopakkinsa Lauri Hämäläisen kanssa. Peeta ja tuottaja Hämäläinen toteuttivat biisin yhdessä Sonic Pump Studioilla. Viimeisen kultaisen silauksen kappaleelle masteroinnillaan antoi Henkka Niemistö Chart Makersilla.

FACEBOOK | INSTAGRAM | SPOTIFY | PEETA