Cryptic Hatred julkaisee debyyttinsä helmikuussa – vihaa ja vimmaa tihkuva toinen single kuultavissa

Nuorten miesten kaksi vuotta sitten perustama death metal -yhtye Cryptic Hatred on valmis julkaisemaan esikoisalbuminsa Nocturnal Sickness niin ikään kotimaisen The Other Recordsin kautta helmikuun 18. päivä tulevaa vuotta.

Vaikka bändin musiikin juuret ovat syvällä 90-luvun kalmaisessa maaperässä, muokkaa ja venyttää nelikko genrerajoja itsensä näköiseksi ilmaisuksi niin nuoruuden vimmalla kuin intensiivisen keikkailun mukanaan tuomalla intensiteetilläkin. Nocturnal Sicknessilla kuuluukin suomalaisen death metalin niin menneisyys kuin nykyisyyskin yhtyeen itsensä edustaessa tulevaisuutta.

”Nyt julkaistu toinen single Full of Hate antaa enemmän osviittaa siitä miltä tuleva debyyttimme kuulostaa. Hitaalla keskitempoisella pommituksella alkava biisi käy välillä blastaamassakin harmonioiden ja liidien luodessa samalla tunnelmaa. Nimensä mukaisesti sanoituksista löytyy pimeyttä ja puhdasta vihaa, jotka lopulta johtavat mihinkäs muualle kuin kuolemaan”, bändin laulaja-kitaristi Eemil Lajoma tiivistää kappaleen sisällön. Full of Hate kuunneltavissa YouTubessa ja Spotifyssa.

Cryptic Hatred keikalla Kuolema Klubilla Bar Loosessa Helsingissä 2.12. yhdessä Morbificin ja Gorekaustin kanssa sekä 5.12. Vantaan Myyräncolossa mukanaan Northwind ja Eradication of the Unworthy Infants.

KOKOONPANO
Eemil Lajoma – laulu & kitara
Jami Lamio – kitara
Miska Hagelberg – basso
Tatu Saves – rummut

DISKOGRAFIA
Free From the Grave -demo (omakustanne 2020/The Other Records 2021)
Nocturnal Sickness (The Other Records 2022)
https://www.facebook.com/cryptichatred/
https://www.instagram.com/cryptichatred
https://cryptichatred.bandcamp.com
https://sptfy.com/CrypticHatred
https://www.theotherrecords.com