Heidi Pakarinen duetoi uuden joululaulun satumaisesti tyttärensä kanssa!

Jouluprinsessassa kuulija saa itse päättää millaisia hahmoja tarinan päähenkilöt ovat.

Lapsena joulu on taianomainen, satumainen ja täynnä jännitystä, vanhempana joulun saa kokea vielä uudelleen ja uudelleen lapsen lailla omien lasten kautta.

Jouluprinsessan tarina on kiehtova, suloisen sadunomainen, kuin lempeän talvisen metsän siimeksessä eletty keijujen tarina. Laulun tarinasta välittyy lämpöä, yhdessäolossa koettu turvaa, läsnäoloa, kannustamista, uskomista ja rakkautta, aivan kuten aidoissa ihmissuhteissa on. Näitä kaikkia tunteita toivon sydämestäni kaikkiin koteihin ja kaikille niin joulun aikaan kuin vuoden jokaisena päivänä; vanhemmat, olkaa rakkauden oppaita lapsillenne, uskokaa heihin ja turvatkaa heidän kasvua läsnäolollanne. Kuunnelkaa, antakaa aikaa, auttakaa ja kannustakaa lapsianne, he ottavat vastaan aikuisen mallin puhua, toimia, rakastaa.

Heidi kertoo näin:

Minulle tästä uudesta upeasta joululaulusta tuli vieläkin merkityksellisempi ja koskettavampi, kun sain laulaa Jouluprinsessan oman tyttäreni Helmin kanssa. Me teimme historiaa; lauloimme yhdessä ja Helmi aivan ensimmäistä kertaa studiossa! Tunne on sanoinkuvaamattoman onnellinen, rakkaudentäyteinen! Tämä laulu on minun molemmille elämäni Timanteille, myös joulunajan prinsessoilleni, Helmille ja Hertalle. Rrakastan teitä aina maailman eniten ja olen onnellinen, kun saan jakaa elämää kanssanne äitinänne <3 "Ja hei, sadutkin voivat käydä toteen varsinkin joulun aikaan, kun ihmeellisyyden, kauneuden ja rakkauden tähtipöly sipaisee sydäntä! Ja kun itse uskoo ihan oikeasti, lapsen lailla <3 Sydämelliset kiitokset loistavat Lauri Salo, Juha Mäki ja Tommi Tähtivirta, loitte jälleen hienoa, tunnelmallista musiikkia, universaalia rakkautta!

 

Laulaja Heidi Pakarisen menestyksekäs ura alkoi vuonna 1996 Lavatähti kilpailusta ja vuonna 2013 hänet kruunattiin tangokuningattareksi. Sittemmin hän on toiminut Yleisradion musiikkitoimittajana ja Heidi tunnetaan YLE Radio Suomen Sekahaku -ohjelman juontajana.

Sanoittaja Lauri Salon lauluja ovat levyttäneet mm. Popeda, STIG, Mikael Saari, Pauli Hanhiniemi, Markku Aro ja Heikki Salo. Laurin kynästä syntyy nykyään myös Aarne Tenkasen uudet ja tulevat laulut.

Säveltäjä-muusikko Juha Mäki tunnetaan mm. Neljän Suora, Iskevä, Vanha Suora sekä Mölyapinat -yhtyeistä. Juha on myös säveltänyt lukuisia lauluja niin omille yhtyeilleen kuin muillekin, Popedasta aina Mattilan siskoksiin.

Levymoguli Tommi Tähtivirta luotsaa DUO Records levy-yhtiötä ja on kuluneen vuoden aikana laajentanut toimialaa perustamalla lastenmusiikkiin painottuvan Neulansilmä Tuotannon sekä ‘’vinoa’’ musiikkia tuottavan Nahkamarakassi Productionsin.