Satoja keikkoja ympäri maailmaa tehnyt suomalaisyhtye Park 7 julkaisi intensiivisen singlen

Euroopassa ja USA:ssa satoja keikkoja tehnyt Park 7 -yhtye on julkaissut uuden singlen "Look At Me Now".

Kyseessä on tunteikas pop-biisi, jonka elektronisesti flirttaileva ja stadionmitat täyttävä kertosäe tarrautuu korvakäytäviin. Yhtyeen tyylille ominaisesti kappaleen kaari kasvaa pelkistetystä rehellisestä poplaulusta Pendulum-tyyliseksi moderniksi tanssittavaksi rockiksi. Laulajakitaristi Miika Lamminmäki kuvaa kappaletta yhdeksi intensiivisimmistä, mitä hän on tehnyt:

"Minulle lauluntekijänä on tärkeintä olla rehellinen itselleni ja hautautua biisin tunnelmaan. "Look At Me Know" -kappaleen kohdalla tiesin alusta asti millaiselta sen tulisi kuulostaa, enkä voisi olla tyytyväisempi lopputulokseen. Biisiä kuunnellessani vajoan johonkin toiseen paikkaan minuuteiksi. Kun biisi loppuu, haluan palata takaisin ja rypeä vielä hetken sen katkeransuloisessa maailmassa - ja siitähän musiikissa on kyse."

Kymmenvuotias ja kolme albumia julkaissut Park 7 -yhtye vaihtoi edellisellä "True Stories" -albumillaan laulukielen englanniksi. Kansainvälistyminen on tuottanut tulosta, sillä kielivaihdoksen ja runsaan keikkailun myötä yhtye on kiinnitetty USA:ssa Capitolin alaiselle Burtonwood Recordsille, jolle Park 7 on ensimmäinen kotimaan ulkopuolinen yhtye yhtiön historiassa.

"Look At Me Now" -singlen on tuottanut muun muassa The Rasmuksen kanssa työskennellyt Tuomas Yli-Jaskari kitaristi-tuottaja Tomas Niemistön (mm. Robin Packalen) avustuksella.

"Look At Me Now" -single Spotifyssa

Kokoonpano:
Miika Lamminmäki - laulu, kitara
Tuukka Luomaranta - kitara, taustalaulu
Pietari Koskenniemi - basso, taustalaulu
Miika Luomaranta - rummut

Linkit:
IG: https://www.instagram.com/park7band/
Facebook: https://www.facebook.com/park7band
YouTube: https://www.youtube.com/user/Park7band
Kotisivut: https://www.park7band.com/
Spotify: https://open.spotify.com/artist/6MI2OSinCWc1HYWSGjDhfh?si=NUkkasd9SFCtcfmox61eNg