Sum of Seven on turkulainen progressiivista metallia soittava bändi, joka aikaisemmin tunnettiin nimellä Sonus Corona. Tänään bändi julkaisi ensimmäisen singlen uudella nimellään sekä esittelee uuden laulajansa Marko Loukamaan.

Katso Voices musiikkivideo: https://youtu.be/h4sXmMonkWw

Bändi kommentoi singleä ja nimenvaihtoa:
“Voices on iso biisi josta olemme oikeasti todella ylpeitä. Biisissä tulee esiin bändin musan parhaat puolet. Se tarjoilee vahvaa kaunista melodiaa isoilla harmonioilla yhdistettynä raskaisiin kitarariffeihin ja maukkaisiin sooloihin. Lyriikka on kiedottu runomuotoiseen kerrontaan jota kuuntelija voi tulkita haluamallaan tavalla. Meille tarina kertoo luovan prosessin häilyvyydestä ja tuskasta; musiikissa, kirjoittamisessa, tanssissa ja taiteessa yleensä. Mielestämme tämä on modernia progressiivista rokkia parhaimmillaan.

Lyhyesti bändistä ja nimenvaihdosta
Sum of Seven- sekstettimme oli alun perin nimeltään Sonus Corona. Tavoitteenamme on pitää hauskaa ja tehdä musiikkia joka inspiroi meitä ja toivottavasti myös muita. Kesällä 2021 allekirjoitimme managerointi- ja keikkabookkausdiilin, ja sen johdosta mahdollisuudet lähteä tekemään tätä hommaa isommin kasvoivat olennaisesti. Managerisopimuksen ja koronapandemian myötä päätimme avata keskustelun bändin nimen vaihtamisesta. Virus on vaatinut maailmanlaajuisesti miljoonia henkiä ja on peruuttamattomasti muuttanut “corona”- sanan mielleyhtymiä. Asiaa pohdittuamme päätimme pistää nimen vaihtoon.

Kuuntele Voices single:
Bandcamp: https://sumofsevenofficial.bandcamp.com
Spotify: https://spoti.fi/32Sg9Sb
Tidal: https://listen.tidal.com/album/205351579
Apple Music: https://apple.co/3DypB9Y

 

Kokoonpano:
Ari Lempinen: kitara, taustalaulu
Esa Lempinen: koskettimet
Rasmus Raassina: Rummut
Harri Annala: kitara
Miika Erkkilä: basso
Marko Loukamaa: laulu

Linkit:
https://www.facebook.com/sumofsevenofficial
https://www.instagram.com/sumofsevenofficial
https://sumofsevenofficial.bandcamp.com