Nousussa oleva R&B-artisti Davia Akenami julkaisi uuden PlayStation-singlen

God Complex -debyytti-EP:llä kiinnostusta herättäneen artistin uusi single on leikkisä bedroom-biisi

Kuuntele tästä!
Davia Akenami julkaisi tänään uuden singlen nimeltä PlayStation. Artistin aikaisemman tuotannon tapaan kappale on englanninkielistä R&B:tä, johon on ammennettu vaikutteita afrobeatista ja trap-musiikista. Akenami kertoo uudesta kappaleestaan seuraavasti:

”PlayStation on leikkisä biisi seksistä, sellainen missä mä oon ohjaksissa ja mitä voi kuunnella, kun haluaa fiilistellä itseään. Mulle on tärkeetä, että saan naisena ilmaista seksuaalisuutta ja seksikkyyttä omilla ehdoilla, mun näkökulmasta. Tää biisi on just sitä.”

Bedroom-biisiksi luonnehdittavalla singlellä kuullaan Akenamille ominaisia rytmejä, eteerisiä harmonioita ja kiinnostavia melodiakulkuja. Biisi syntyi etäyhteyden välityksellä Norjassa vaikuttavien Jonah Bjergan sekä kappaleen tuottaneen Mohamed Sultanin kanssa. Yhteisen vision innostamana Akenami ja Bjergan kirjoittivat pelaamiseen liittyvillä kielikuvilla leikittelevät sanoitukset valmiiksi jo ensimmäisen tapaamisen aikana.

Suomalais-nigerialainen Davia Akenami on Helsingissä asuva itsenäinen artisti, joka on tehnyt musiikkia vuodesta 2018 lähtien. 23-vuotias Akenami on herättänyt lyhyessä ajassa useiden suomalaisten musiikkimedioiden huomion. Kesällä 2021 julkaistun God Complex -debyytti-EP:n ja siitä irrotetun Glitter-singlen myötä hänet nostettiin mm. YleX:n Viikon Nosteessa -artistiksi. Suomen R&B-kentän mielenkiintoisimpiin nimiin lukeutuva Davia Akenami tekee tällä hetkellä aktiivisesti uutta musiikkia, jolla hän tavoittelee yhä enemmän kuulijoita myös Suomen ulkopuolelta.

Davia Akenami
Instagram | TikTok | Facebook | YouTube