Herkkä indiepoptulokas Ville Veikka julkaisi uuden singlen ”Tyhmät muuttaa pois”

”Artistius ja musiikin tekeminen tosissaan on aina ollut mulle unelma”

Kuuntele ”Tyhmät muuttaa poistästä!

Ville Veikka on 22-vuotias Helsingissä asuva laulaja-lauluntekijä, joka julkaisi tänään uuden singlen ”Tyhmät muuttaa pois”. Ville Veikan musiikissa tarinallinen lyriikka ja herkkä laulu yhdistyy indiehtäväksi ja koskettavaksi suomipopiksi.

Aiemmin omakustannesinglen ”Olisinko onnellinen” sekä Sony Musicin kautta julkaistun “Aina ku lähet” -singlen julkaissut Ville Veikka on noussut jo mm. YleX:n Nosteessa-artistiksi sekä herättänyt muiden artistien ja tekijöiden kiinnostuksen.

Ville Veikalle tekstien merkityksellisyys ja aitous on tärkeä arvo. Uusi Johannes Brotheruksen kanssa tehty ”Tyhmät muuttaa pois” -kappale vie nostalgisiin tunnelmiin:

Voisi sanoa että ”Tyhmät muuttaa pois” kertoo monella tapaa lapsuuden loppumisesta. Kappaleessa kuvaillaan jotain kotipaikkakuntaa jossa on nykyään yksinäistä ilman sitä kaikkein läheisintä ihmistä. Toivon että biisi herättäis kuuntelijoissa nostalgiaa ja toisi mieleen muistoja jostain lapsuuden kultaisista hetkistä. Huomaan vieläkin itse usein ajattelevani lapsuuden kesiä ja niiden paikkoja kuunnellessani kappaletta!” Ville Veikka kertoo.

”Aina ku lähet” ja ”Tyhmät muuttaa pois” ovat esimakua Ville Veikan tulevalta EP:ltä, joka julkaistaan ensi vuonna. Matka artistiksi on alkanut kuitenkin jo kauan sitten:

Artistius ja musiikin tekeminen tosissaan on aina ollut mulle jonkunlainen unelma. Oon soittanut kitaraa jo ihan junnusta asti, mutta laulaminen tuli mukaan vasta paljon myöhemmin. Laulun yhdistäminen kitaran soittamiseen mahdollisti kaikenlaisen musiikillisen kokeilun ja aika nopeesti aloinkin siitä väsäilee mun ekoja biisejä.

Tulevaisuutta on vaikeeta ennustaa mutta toivottavasti vuosi 2022 ois musiikin täyteinen. Ohjelmassa olisi ainaki mun ekan EP:n viimeistelty ja julkaseminen ja varmasti myös paljon uuden musiikin kirjoittamista. Haaveilen tietenki myös Ville Veikan ensimmäisistä kunnon keikoista!

Musan lisäksi mulle on erittäin tärkeätä ympäristöasiat ja ilmastonmuutoksen hillitseminen. Mä myös opiskelen näitä asioita yliopistossa ja haluan olla mukana ratkasemassa näitä ongelmia. Toivottavasti voin myös musiikilla tuoda näille asioille näkyvyyttä ja halua ratkaisuille.” kertoo Ville Veikka.

Instagram