Axel Kala julkaisi uuden singlen ”:cold_face:”

”Mä en tiiä tuunko koskaan oikeesti rikastumaan tällä alalla, mut mä rakastan jokaista päivää täällä ja nautin mun joka päivästä studion tuolilla”

Kuuntele ”:cold_face:” tästä!

Räppäri ja tuottaja Axel Kala julkaisi tänään uuden singlen ”:cold_face:”, joka on jatkoa kultaa streamanneelle ”Moni meist” -singlelle sekä syyskuussa julkaistulle “Sooloo”-singlelle, joka nousi YleX:n ja SuomiRäpin soittolistoille. Axel Kalaa on kuultu myös Pyrythekidin vuosi sitten julkaistulla ”Epäkohtelias”-hitillä, jolla Axel Kala feattaa yhdessä Gettomasan kanssa.

:cold_face:”-kappaleella Axel Kala käsittelee “Sooloo”-kappaleen tapaan elämäntyyliä ja valintoja:

Tää biisi synty yhestä keskustelusta minkä kävin mun isän kanssa joskus aikoinaan ku olin just täyttäny 18. Se puhu mulle siitä, miten impulsiivisuus on monen yritysjohtajan ja elämässä menestyjän suurin vaara. Pitkäjänteinen ja rauhallinen lähestymistapa asioihin on yleensä aina se paras.

Mä en oo ikinä oikein osannu sitä. Mä elän tunteella ja teen sen takia usein nopeita valintoja, joista moni jää kaiveleen jälkeenpäin. Mutta sen ansiosta on tullu myös tehtyy paljon hyvii liikkeitä ja sen ansiosta mun musa on sitä mitä se on. Mä oon tavallaan hyväksyny itteni nyt ja sen millanen mä oon, vaikka tietysti aina koitan evolvaa ihmisenä eteenpäin. Mut en jaksa enää stressata siitä, vaa koitan vaa pitää pään viileenä ja hyväksyy sen et tälläsenä mä oon syntyny. Ehkä pitkäjänteisyyttä mä oon kuitenki oppinu ja nykyään jos seinä tulee vastaan, nii mä palaan siihen niin pitkään et pääsen siitä seinästä läpi.

Mä en tiiä tuunko koskaan oikeesti rikastumaan tällä alalla, mut mä rakastan jokaista päivää täällä ja nautin mun joka päivästä studion tuolilla. Palaan sinne joka päivä uudestaan oli eilinen millanen tahansa.”

Axel Kala on julkaissut ja tuottanut musiikkia jo 2010-luvun alusta nimillä Allukala ja Pielmann. Axel Kala -nimellä on julkaistu EP ”Sadekausi” sekä singlet ”Hmmm”, ”12K feat. Kube”, ”Alien”, “Moni meist” ja “Sooloo”. Axel Kalan tuotantoja on kuultu mm. Pyrythekidin, Mouhouksen, Ettan, Stepan, Aren, XAMin, Matti8:n ja yhdysvaltalaisen Bonesin kappaleilla.

www.instagram.com/vesisademies
www.facebook.com/axelcashonly