R'N'B-lupaus EZ'n ensimmäinen artistivuosi huipentuu uuteen singleen

Artistitulokas ez mukana Blockfestin kuratoimalla Fresh'21 -listalla

Tänä vuonna debytoinut r’n’b-artisti ez (lausumanimi iisi) julkaisi tänään kolmannen singlensä Pelastaa. Läheisriippuvuudesta kertova kappale esittelee ez’n upeaa lauluääntä ja hänen tähänastisen tuotantonsa popeinta puolta. Kappaletta ovat tehneet artistin lisäksi Saleh Masaadi ja Daniel Lewizki.

"Biisi sai alkunsa tilanteesta, mihin olin ajautunut. En osannut olla yksin, jonka seurauksena tartuin siihen tyyppiin, joka oli lähellä. Se ei tietenkään ollut erityisen hyvä juttu. Se on tosi hassua, miten sitä kykenee muuttamaan omat standardinsa siksi, että pelkää olla yksin. Tällä hetkellä olo on taas ihan päinvastainen. Rakastan olla yksin ja keskityn juuri nyt tosi vahvasti omaan juttuuni artistina", ez kertoo.

ez’n ensimmäinen vuosi artistina on sujunut hienosti. Kolmen julkaistun biisin lisäksi ez on päässyt myös keikkailemaan. Hänet on nähty syksyn aikana muun muassa iben ja MELOn klubikeikkojen lämppärinä. ez valittiin tänä vuonna myös Blockfestin kuratoimaan Fresh´21 -listaan, joka keräsi yhteen vuoden kiinnostavimpia artistitulokkaita. ez ja muut listaukseen valikoidut artistit esiintyvät Helsingin Kuudennella linjalla 21. tammikuuta.

"Olen tosi kiitollinen tästä vuodesta ja kaikista hienoista mahdollisuuksista, mitä olen jo tässä kohtaa saanut. Odotan innolla jo ensi vuotta ja mitä uutta se tuo tullessaan", ez sanoo.

Seuraa ez somessa:
Instagram / TikTok / Facebook