The Voice of Finland-voittaja Kalle Virtanen julkaisi ensimmäisen singlensä

Kalle Virtasen debyyttisingle Ikuinen kertoo elämänkumppanin menettämisestä

The Voice Of Finland 2021 -kauden voittaja Kalle Virtanen julkaisi tänään ensimmäisen singlensä Ikuinen. Upealla äänellään kansan hurmannut Kalle on tehnyt kappaleen yhdessä puolisonsa Stefanie Tuurnan kanssa. Tuotannosta vastaavat Jonas Olsson ja Topi Latukka. Artisti kommentoi kilpailun voittoa ja tuoretta singleä seuraavasti:

"Yksi hienoimpia puolia The Voice of Finlandin voitossa on levytyssopimus Universalin kanssa. Klassisen musiikin puolella saa ennen kaikkea laulaa suurten kuolleiden säveltäjien teoksia, mutta uuden musiikin tekeminen ja esittäminen on harvinaisempaa herkkua.

Ikuinen-kappale kertoo tärkeän ihmisen, ehkä oman puolison, menettämisestä. Tämä aihe on varmasti kaikille jossain elämän vaiheessa ajankohtainen. En halunnut käsitellä tekstissä ainoastaan surua ja kipua, vaan myös uuden toivon löytämistä ja rakkaan muiston vaalimista. Erityisen iloinen olen siitä, että kappale on minun ja elämänkumppanini Stefanien tekemä. Oman tekstin ja Stefanien sävellyksen takana on helppo seistä. Stefanien sävellys tuo mieleen 80- ja 90-lukujen suuret pop-balladit ja myös musikaalimaailman, molemmat genret ovat minulle läheisiä. Jonas Olssonin ja Topi Latukan tuottamana kappale sai tietenkin vielä aivan uuden soundi-ulottuvuuden."

Kalle Virtanen on monipuolinen muusikko ja taiteilija – hän on esiintynyt
solistina monissa oopperoissa, opereteissa ja erilaisissa konserteissa, ja esittää myös kevyempää musiikkia. Elokuussa 2021 kantaesitettiin Aleksanterin teatterissa Virtasen ja Stefanie Tuurnan oma ooppera The Box.

Kalle Virtanen somessa:
Instagram / Facebook