Hittiräpin edelläkävijä Aste julkaisi uuden singlen ”Mikä-Mikä-Maa feat. EME”

“Ollaan painettu studiolla nyt uutta musaa ja itsevarmasti voin ilmoittaa et tällä hetkellä teen mun parasta albumia”

Kuuntele ”Mikä-Mikä-Maa feat. EME” tästä!

Suomalaisen hittiräpin edelläkävijä Aste julkaisi uuden singlen ”Mikä-Mikä-Maa”, jolla vierailee EME. Kappale on toinen single Asteen ensi keväänä julkaistavalta EP:ltä.

Mikä-Mikä-Maa alleviivaa hyvin sitä soundia mitä oon nyt tekemässä. Oon aina tykännyt yhdistellä räppiä ja housea ja tulevilla julkaisuilla tullaan kuulemaan paljon tätä ns. eurosoundia. Oli ilo saada mukaan myös EME, jonka biisejä oon fiilistellyt ekasta sinkusta asti”, Aste kertoo.

Aste on uuden musiikin ohella ahkeroinut viime kesänä ensimmäistä kertaa järjestetyn Headland-festivaalin parissa, joka saa jatkoa myös ensi vuonna. Kaksipäiväisenä musiikkifestivaalina Lahden Niemen satamassa järjestettävää Headlandia vietetään pe 29.7 - la 30.7.2022. Asteen lisäksi festareilla esiintyvät mm. Antti Tuisku, Sanni, Mikael Gabriel, Abreu, Sara Siipola, Jambo ja Rosa Coste.

Tämänvuotinen festivaali oli menestys koronapandemian asettamista haasteista huolimatta ja ensi vuodesta tulee vieläkin isompi:

Tehtiin hommia ensimmäisen Headlandin eteen pari vuotta, ja kun viime kesänä näki tuhannet ihmiset viihtymässä Lahden tunnelmallisessa Niemen rannassa, tuli heti fiilis että hyvin alkanutta matkaa täytyy jatkaa. Ensi vuonna mennään entistäkin isommin! Tervetuloa nauttimaan!” Aste kertoo.

Asteen keikkamyynnistä vastaa jatkossa Live Nation Finlandin Elsa de Campos. Asteen palo keikoille on koronan aiheuttaman parin vuoden tauon aikana vain lisääntynyt:

Kun keikat on ollut viime aikoina vähissä, mulle on tullut ihan uusi arvostus esiintymistä kohtaan ja oon vasta nyt tajunnut miten paljon keikat merkitsee mulle. Kun päästiin vetämään tän vuoden Headlandissa lauantai-illan päätteeksi uudella bändillä keikka, muistui taas mieleen kuinka siistiä se voikaan olla.

Paljon on tapahtunut ton jälkeen ja ens vuodesta tulee ihan sairas! Päästään bändillä vetää sellasia festareita joihin ei oo aiemmin ollut asiaa. Ja kun kerran päästään ni pidetään huoli et kutsutaan myös uudestaan.

Ollaan painettu studiolla nyt uutta musaa ja itsevarmasti voin ilmoittaa et tällä hetkellä teen mun parasta albumia. Mulla on selkeä visio, siitä mitä haluan tehdä, miksi ja miltä tuleva levy soundaa.” Aste kertoo.

Aste on julkaissut 20-vuotisella urallaan seitsemän albumia ja ollut kolme kertaa Emma-ehdokkaana. Asteen kappaleita on kuunneltu suoratoistopalveluista yli 85 miljoonaa kertaa. Asteen tunnetuimpia hittejä ovat ”Monaco”, ”Spaceman”, ”Himalaja”, ”Ötökkä myrskyssä feat. Raappana”, ”Peruskallio”, ”Luonasi”, ”Poikkeus sääntöön” ja ”Normipäivä”.

Instagram | Facebook | Twitter