Se tarjoilee 12 kansainvälisille markkinoille sovitettua ja tuotettua joululaulua Huippuartistien raikkaina suomenkielisinä tulkintoina.

CD-, Spotify- ja Youtube -kuuntelun lisänä sen QR-koodilla luettava käyttöliittymä tarjoilee seitsemän tunnin soittolistan valikoituja joululauluja. Siinä on myös linkitys Huippuartistien syntyjuurille Tapahtumahotelli Tallukkaan. Business & Pleasure paiskaavat kättä parhaimmillaan. Halusimme mallintaa tämän askelmerkeiksi päättäjille. Miksi viihdeala on näköalatonta ja tekijöiden arvostus rypee pohjamudissa? Kotimaisen viihteen arvo- ja palveluketjujen osaamisen taso kestää minkä hyvänsä vertailun. Joulu on Suomen arvokkain substanssi.

Tässä on digitalisaatiota, innovaatiota ja laulukieltä vaihtamalla kansainvälistä potentiaalia enemmän kuin musiikin alalla on ikinä nähty. Ikävä ja työläs velvollisuuteni on yhä muistuttaa Käyttömusiikin kysyntä on kaikkialla maailmassa moninkertaisesti suurempaa kuin tarjonta! Silti toimiala valottuu päättäjille vain ulkomaisten mediajättien tarpeista tuottaa maksimimäärä rahaa omistajilleen. Viihdealan hävittäjävoimat syntyivät Hornet-ajan henkeen, joten voisiko kulttuurin puolustusdoktriinit kirjoittaa nyt omille ehdoille?

Klikkaa huippujen käyttöliittymään https://snd.click/huippuartistijoulu

 

Suositamme kokeilemaan ja niille, jotka voivat niin myös suosimaan suomalaista

Poptori Oy

Erkki Puumalainen

toimitusjohtaja