Eino & Koskettajat -yhtyeen Ihastuksissaan-sinkun rakkauden täyteinen musiikkivideo nyt ulkona

Miltä kuulostaa kun sydän pakahtuu, aika pysähtyy ja tekee mieli ottaa sydäntatuointi naamaan? Eino & Koskettajat -yhtyeen Ihastuksissaan-sinkun rakkauden täyteinen musiikkivideo nyt ulkona

Bändin kolmas single saa tänään seurakseen saippuakuplilla ja suurilla tunteilla höystetyn musiikkivideon, joka kuljettaa jatsahtavilla rytmeillä sykkivää kappaletta eteenpäin. Ensi vuonna nostalgiaa tihkuvan rock-albuminsa julkaiseva Eino & Koskettajat oli jo viime perjantaina suuren rakkauden äärellä, kun Ihastuksissaan näki päivänvalon suoratoistopalveluissa.

Jussi Turusen ohjaama musiikkivideo kuvattiin varsin hyytävissä olosuhteissa pakkasessa Helsingin Käpylässä. Turunen kertoo:

“Eino näytteli vuonna 2009 Egotrippi-yhtyeen Asfaltin pinta -biisin videolla. Ajattelimme että olisi hauskaa viitata tähän klassikkoon Einon omalla videolla.

Aiemmin Abraham Lincoln ja kadonnut poika- ja Pullon henki -singleillään esimerkiksi Tehosekoittimen tai Rauli "Badding" Somerjoen heimolaiset hurmannut yhtye fiilistelee uudella singlellään sitä tunnetta, kun sydän pakahtuu, aika pysähtyy ja tekee mieli ottaa sydäntatuointi naamaan. Progressiivisessa pop-balladissa on jännitystä, herkkyyttä, koukkuja ja elämää suurempi kertosäe.

Suuri romantikko ja yhtyeen solisti Eino Matsi kertoo kappaleen olevan rehellisesti juuri sitä, miltä täydellinen ihastumisen hetki tuntuu:

Ensisuudelma, hölmöt jutut ja pakonomainen tarve nähdä toista. Siitä ihanasta tunteesta halusin tehdä biisin. Sanat on naiivit, mutta ihanan rehelliset, siinä hetkessä koetut ja henkilökohtaiset. Tässä kappaleessa on paljon tunnetta ja se vain kasvaa ja kasvaa loppua kohden. Tuleeko rakastuminen vai kuoleeko ihastus pois?"

Eino ja Koskettajat -musiikin julkaisee rohkean pop-musiikin äänenkannattajana tutuksi tullut Pihkassa Tuotanto -levy-yhtiö, ja bändin katse suuntaa jo vahvasti tulevaan kaikin tavoin.

Olemme hitsautuneet todella hyvin yhteen. En malta odottaa, että pääsemme soittamaan uusia biisejä keikoille!", Eino lisää.

 

Eino & Koskettajat on:
Eino Matsi - laulu ja koskettimet
Panu Ukkonen - basso ja taustalaulu
Jussi Turunen - kitara
Matti Kettunen - rummut

FACEBOOK | INSTAGRAM | SPOTIFY