Kiuruveden Iskelmäviikko sai lisää harteita 14.12.2021, kun Kiuruveden Iskelmä Oy ja kiuruvetiset yrittäjät Timo Marjoniemi ja Jarmo Saastamoinen sopivat Iskelmäviikon liiketoiminnan siirtymisestä Wallen Hovi Oy:lle. Wallen Hovi Oy tuottaa hotelli-, ravintola- ja tapahtumapalveluita Kiuruvedellä mm. Hotelli Peltohovissa ja Hotelli Sinisessä Helmessä.

Kiuruveden Iskelmä Oy kiittää kaikkia yhteistyökumppaneita, talkoolaisia, esiintyjiä ja erityisesti teitä asiakkaita mieleenpainuvista vuosista. Tahdoimme varmistaa, että tapahtuma saa jatkoa Kiuruvedellä ja tämä liiketoiminnan siirtyminen mahdollistaa sen.

Kiuruveden 22. Iskelmäviikko järjestetään 13.-17.7.2022. Tapahtuman ohjelma on viimesilauksia vaille valmiina ja se julkaistaan totuttuun tapaan matkamessuilla tammikuussa 2022. Olemme mukana messuilla tällä kertaa muiden Ylä-Savolaisten matkailuyritysten kanssa Iisalmi ja Tienoot osastolla.

Iskelmäviikolle ostetut liput ja karavaanipaikat vuosille 2020 ja 2021 käyvät edelleen sellaisinaan vuoden 2022 tapahtumaan. Karavaanivaraukset käymme läpi tammi-helmikuussa 2022, ja varmistamme, että kaikki varaukset ovat ajantasalla. Sinun ei siis tarvitse tehdä mitään!

Iskelmäviikon sydän sykkii talkoolaisista ja perinteisestä iskelmästä ja tätä emme halua muuttaa. Iskelmäviikon tunnelma säilyy ensisellään ja toivotammekin teidät kaikki tervetulleeksi nauttimaan iskelmämusiikista ja maaseudun rauhasta Kiuruvedelle tulevana kesänä!

Iskelmäviikko kotisivut