R&B-artisti Pihlaja julkaisi uuden singlen ”Menee yli feat. TIPPA”

 ”Koko tuleva albumi on tutkimusmatka siihen, millainen nainen mä voin ja saan olla tässä maailmassa”

Kuuntele ”Menee yli feat. TIPPA” tästä!

Upean läpimurron Spotify-listoille, radiosoittoon ja Emma-ehdokkaaksi tehnyt R&B-artisti Pihlaja julkaisi tänään uuden singlen ”Menee yli”, jolla vierailee TIPPA. Kappale on kolmas single tulevalta Pihlajan toiselta albumilta.

Toukokuussa julkaistu ensimmäinen single “Paha Barbi” nousi Spotify-listan top20:een ja YleX:n soittolistalle ja elokuussa julkaistu “Tatuoitu” vietti useamman kuukauden Spotifyn top50-listalla ja on streamannut kultaa. Ensi kesänä Pihlaja nähdään mm. Ruisrockin lavalla sekä omilla keikoilla ympäri Suomea.

Pihlajan debyyttialbumi “Kirjoitettu tähtiin” ja sen hittisinglet “Pojat feat. Yeboyah” ja “Picasso feat. costee” maalasivat tummasävyistä R&B-maisemaa. Albumin teksteillä Pihlaja pohti nuoren kaupunkilaisnaisen elämää ja kyseenalaisti sukupuolirooleja. R&B ja naiseuden pohtiminen kuuluvat myös tulevalla albumilla, mutta vielä entistäkin rohkeammin:

“Koko tuleva albumi on tutkimusmatka siihen, millainen nainen mä voin ja saan olla tässä maailmassa. Menee yli -biisi kertoo tarinaa suhteesta, jossa molemmat on ihan yhtä syyllisiä huonovointisuuteen. Perinteisesti naisen rooli tän tyyppisissä biiseissä on ollut olla perään haikaileva uhri, mutta tässä biisissä oon halunnut haastaa tätä asetelmaa. Ylipäänsä mua kiinnostaa tutkia, sallitaanko naisille samoja asioita kuin miehille”, kertoo Pihlaja.

Pihlaja on artisti ja lauluntekijä, jonka kappaleita on kuunneltu Spotifyssa yli 15 miljoonaa kertaa. Pihlajan suurimmat hitit “Tatuoitu”, “Picasso feat. costee” ja “Pojat feat. Yeboyah” sekä debyyttialbumi “Kirjoitettu tähtiin” ovat streamanneet kultaa. Pihlaja oli ehdolla vuoden 2020 Emma Gaalassa Vuoden Tulokkaaksi ja myös esiintyi gaalassa.

Instagram | Facebook