Miide - Uusi single "Hei mä meen"

Tiedätkö sen tunteen, kun haluaisit tehdä jotain, mutta muut ihmiset ympärilläsi tuovat esiin vain epäilyksiä ja vähitellen romuttavat itsevarmuuttasi. Siitä kertoo Hei mä meen. Siitä, miten syvällä sisälläsi palaa vielä se pieni liekki tahdonvoimaa ja mitä tapahtuu, kun viimein päästät sen irti.

Tämä uusi single on yksi Miiden omista lempikappaleista omasta tuotannostaan, ja julkaisuna jatkoa viime vuoden Valita Saat / Peikkotukka -singlelle.

- Rakastan tätä biisiä! Tiesin heti kun sanat ja sävellys oli valmis millaiselta haluaisin tämän kuulostavan, mutta en osannut pukea sitä sanoiksi. Mielessäni oli vain tietynlainen fiilis siitä, miltä tämän biisin pitäisi valmiina tuntua. Ja onnekseni teen töitä sellaisen mahtavan tiimin kanssa, että he kuulivat demossani juuri sen saman aihion ja herättivät taas biisini eloon juuri sellaisena kuin sen itse kuulin ja tunsin. Ja se tuntuu joka kerta taianomaiselta!

Hei mä meen tuo Miiden katalogiin popiskelmän joukkoon ripauksen rokkia ja toisaalta myös vapautumisen tunnetta. Mihin kategoriaan tämä artisti musiikillaan tähtää?

- No en kyllä tähtää mihinkään kategoriaan. Kuuntelen itse musiikkia ihan laidasta laitaan: Irinaa, Anssi Kelaa ja Vesalaa, mutta myös Stratovariusta ja välillä lattareita ja klassista. Nämä kaikki varmasti omalta osaltaan näkyvät myös musiikissa jota teen. Haluan myös, että jokainen biisi saa olla omanlaisensa ja tuotanto saa rönsyillä vähän eri suuntiin. Mennään biisin ehdoilla ja nautitaan tekemisestä. En halua, että kaikki kappaleeni kuulostavat samalta, koska minussakin on monta eri puolta ja musiikkini saa ilmentää niitä kaikkia.

Entä tulevaisuus?

- Tälle keväälle on suunnitelmissa ihania asioita musiikin saralla. Tämä uusi sinkku on upea alku uudelle vuodelle ja olen super innoissani ensinnäkin siitä, että julkaisen nyt lisää musiikkia ja tähtäimessä tietenkin on kokonainen albumi.

Kappaleen on tuottanut Mikko Kangasjärvi sekä äänittänyt ja miksannut Onni Pietilä Headline Studiolla. Muusikkoina toimivat edellämainittujen lisäksi Tero Tanhuanpää ja Kim Wirzenius.

Miide Spotifyssa
Miide Facebookissa
Miide Instagramissa