Juustopäät ska-poljin pohjassa ja oluthanat auki

Juustopäät polkaisee kunnolla ska-poljinta tänään julkaistulla singlellään Taas kusit kaiken. Likaiset Pikkarit -yhtyeen laulaja Nipen vierailu kruunaa kappaleen, joka antaa esimakua huhtikuussa 2022 julkaistavalta Juustopäiden kuudennelta studioalbumilta Mitä järkee.

Taas kusit kaiken -single nousi suoraan Spotifyssa muun muassa Suomirock tänään -, Uuden suomalaisen musiinkin lista - ja New Music Friday -soittolistoille.

Helsingin Kallion legendaarisessa Pub Sirdiessä kuvatun biisivideon kuvausryhmä oli sisäistänyt biisin tarinan hyvin, sillä kuvausten aikana kului useampi tuoppi olutta.

"Taas kusit kaiken biisin tarinassa juhliminen lähtee täysin hanskasta. Niin taisi käydä meillekin kuvauspäivänä. Kuvausten aikana hanasta oli laskettu 61 bisseä”, rumpali Jansku nauraa.

Likaisten Pikkareiden Nipen lisäksi videolla nähdään myös yhtyeen rumpali Jonttu.

On siistiä, että singlellä ja videolla on mukana myös Love Is Punk-tallin toinen yhtye Likaiset Pikkarit. Pikkareiden Nipe laulaa Haden kanssa biisissä kertosäettä ja niiden rumpali Jonttu esiintyy videolla ravintolan pokena”, Jansku kertoo.

Juustopäät lähtee myös keikoille uusien julkaisujen myötä. Helmikuussa he tekevät kiertueen Pohjois-Suomessa (Rukan, Levin ja Oulun Bar Ihkut). Maaliskuun 23. päivä yhtye esiintyy Tavastia-klubilla floridalaisen skapunk-legendan Less Than Jaken (USA) kanssa, joka juhlii 30-vuotista uraansa.

Edellisestä Juustopäiden studioalbumista Jäljet on jo ehtinyt kulua aikaa. Se näki päivänvalon vuonna 2015. Neljä ensimmäistä pitkäsoittoa yhtye julkaisi 90-luvulla, jolloin yhtye myi kultaa ja teki lukemattomia keikkoja. Juustopäiden tunnetuimpia hittejä ovat Voit sä lopettaa?, Kun tyttö rakastui punkkariin ja Joki.

Juustopäät levyttävät Love Is Punk -levy-yhtiölle, joka on riippumaton suomalainen label. Sen muita artisteja ovat muun muassa Likaiset Pikkarit, MMSP ja Iivari & Jääsalo. Love Is Punk julkaisee monipuolista punk-vaikutteista musiikkia genrerajoista piittaamatta.

Taas kusit kaiken Spotifyssa
Taas kusit kaiken -video YouTubessa

Juustopäät
Hade – laulu ja basso
Jansku – rummut ja laulu
Keke – kitara ja laulu

Konsertti:
Ke 23.3.2022
Less Than Jake & Juustopäät
Tavastia, Helsinki
Liput 28€ ennakosta (sis. palvelumaksun) ja 30€ ovelta
Ennakkomyynti Tiketti

Facebook-tapahtuma.

Juustopäät Facebookissa.