RA ja R&B-tulokas SENYALTA “Mad-EP”

Kuuntele "MAD – EP" tästä.

Senya on lupaava rap R&B-artisti, joka haluaa musiikillaan saada ihmiset tuntemaan olevansa oman elämänsä päähahmoja. Senyan debyytti-EP julkaistiin 25.2, jolla hän jatkaa vakuuttavaa linjaansa. EP:llä Senya esittelee laajasti vahvuuksiaan laulajana ja räppärinä. Fokuskappale ”Ei riitä” tiivistää Senyan oman motivaation musiikin tekemiseen.

Oon sairaan innoissani et pääsen esittelee teille kuka mä oon, mitä mä teen ja miten mä teen sen!”

Monipuolinen artisti omaa vahvan musikaalisen taustan, johon on kuulunut tanssi ja laulu lapsuudesta lähtien. 2000-luvun taitteen R&B-soundista ammentava Senya on päätynyt yhteistyöhön huipputuottaja MD$:n kanssa.

Mad - EP on kokonaisuus musta artistina ja hyvää esimakua siitä, mitä kaikkee on tulossa.
”Ei riitä” kertoo kuinka mä nään itteni ja kuinka nuorempana muiden sanat ei oo päässy vaikuttaa mun haaveisiin, vaan kasvattanu mua. En oo aiemmin tuntenu kuuluvani mihinkään paremmin kun tähän ympäristöön missä nyt oon”, Senya kertoo.

Mad-EP:llä on yhteensä viisi kappaletta. Mukana ovat aiemmin julkaistut singlet Noita ja Mad. YleX:n musiikkiraati nosti Senyan vuoden 2022 läpimurtolistaukseen, johon valitaan artisteja joiden uskotaan tekevän läpimurtonsa tämän vuoden aikana. Seuraa Senyaa:

Instagram: @stormysenya

TikTok: @stormysenya