TUURE BOELIUS Sonylle

Pop-artisti Tuure Boelius on solminut uuden levytyssopimuksen Sony Music Finlandin kanssa

Tuure Boelius on tunnettu poikkeuksellisesta lavakarismastaan ja räiskyvästä persoonastaan. Monilahjakkuus aloittaa yhteistyön Sony Musicin kanssa ja keskittyy tulevan debyyttialbuminsa työstämiseen. Tulevaa tuotantoaan mm. Leo Jupiterin ja Vilma Alinan kanssa kirjoittava Boelius nähdään tällä hetkellä myös Iholla-realitysarjassa. Uutta musiikkia artistilta kuullaan myöhemmin tänä vuonna.

Tuure Boelius on aloittanut debyyttialbuminsa työstämisen uuden tiimin kanssa. Tuuren A&R:nä toimii jatkossa Antti ”Nopsajalka” Hakala. Artistille yhteistyön aloittaminen Sony Musicin kanssa oli luonteva vaihdos, uudessa tiimissä työskentelee artistille tuttuja musiikkialan ammattilaisia vuosien varrelta. Managementissä jatkaa Manage Me Oy:n Tina Jukarainen.

Levy-yhtiön vaihdos ja uusi tiimi on tuonut mulle paljon uutta inspiraatiota ja innostanut entistä enemmän tavoittelemaan mun unelmia. Mun ympärillä oleva tiimi on asiaan fokusoituneita huippuammattilaisia ja meillä on jo suunnitelmia tulevaan.

Olen ensimmäistä kertaa mun musiikkiuralla albumin teossa näin pitkällä. Aluksi keskityimme kirkastamaan sen mitä minä oikeasti tällä hetkellä olen ja uutta musiikkia on jo syntynyt. Albumia rakennetaan kuitenkin kaikessa rauhassa” ,Tuure Boelius kertoo.

”Tuure Boelius on artisti isolla A:lla, jollaisia ei tässä maassa montaa ole. On etuoikeus päästä työskentelemään hänen kanssaan. Olen seurannut Tuuren uraa alusta asti ja nyt pääsen seuraamaan artistin kehittymistä uudelle tasolle. Tuure on nuoresta iästään huolimatta kokenut artistina paljon, ja se näkyy ja kuuluu hänen ilmaisussaan kautta linjan. Tuure on selkeästi valmis olemaan Suomen isoin poptähti” – Antti ”Nopsajalka” Hakala.

Tuure Boelius aloitti uransa 14-vuotiaana julkaisemalla tubevideoita, joista artistin esiintymistaidot kiinnittivät yleisön huomion. Tuure Boeliusta seuraa sosiaalisessa mediassa noin 120 000 silmäparia. Artisti solmi ensimmäisen levytyssopimuksensa Kaiku Recordingsin kanssa vuonna 2017. Tämän jälkeen luontevasti artistin uralle siirtynyt pop-artisti on tunnettu lukuisista top-listojen kärkisijoille nousseista hiteistään sekä teatteri- ja TV-rooleistaan.

Seuraa Tuurea:
Instagram: @tuureboelius
TikTok: @tuureboeliusofficial