Pesson kolmas albumi kantaa nimeä ”33.” Albumille on julkaistu myös kolmen kappaleen musiikkivideo. Lisäksi on julkaistu rajattu erä ”Pesso Zinejä”, joiden tarkoituksena on tarjota samaa kokemusta kuin CD-levyn kansivihon selaaminen.

KATSO MUSIIKKIVIDEO TÄÄLTÄ
.
Yhden miehen poikabändiksi tituleeratun Pesson kolmannen albumikokonaisuuden musiikillisena inspiraationa toimii poikabändimusiikki sekä 2000-luvun alun hiphop ja r’n’b.

Backstreet Boysin, TLC:n Timbalandin ja Mint Conditionin maailmoista ammentavan artistin ”33” albumin kappaleissa toistuvat erilaiset numerosarjat. Miksi numerot toistuvat, ovatko ne tulleet artistin alitajunnasta vai viestejä universumilta itseltään?

Kuuntelin Bon Iverin 33 ”GOD” -kappaletta samalla kun katselin ystävän gradumallistoa jossa toistui sama numero 33. Numerolla oli jotain tekemistä myös itseni kanssa, sillä olin pian täyttämässä 33 vuotta ja allekirjoittamassa 33:n albumin levytyssopimusta. Kai tämä on jonkinlainen kummallinen tribuutti sille Bon Iverin albumille joka auttoi minua yksinäisyyden tunteeni kanssa”, Pesso kertoo.

Albumilla kuullaan fiittaavina artisteina mm. Asa, F ja pehmoaino. Albumin fokuskappale ”1000 VIIKKOO feat. pehmoaino” kertoo odottamisen tuskasta ja yksinään olemisen vaikeudesta:

Mun kaverin lapsi sanoi jossain keskustelussa että ”Ens viikkoon, siihenhän on 1000 viikkoa”. Se oli täysin järjetön lause mutta kertoi mun mielestä tosi hyvin siitä fiiliksestä kun odottaa jotain tosi paljon ja tuntuu että siihen on liian pitkä aika. 1000 viikkoa kertoo siitä odottamisen tuskasta ja toisaalta yksinään olemisen vaikeudesta”, Pesso toteaa.

 

Pesso - 33 / TRACKLIST
01. 1:33
02. 5 PAIKKAA AUTOS MUT MEIT ON 6 (feat. Asa)
03. NO SCRUBS (feat. F)
04. K-18
05. SEX (6)
06. I<3u (666)="" (feat.="" vepu,="" nelma="" u="" &=""></3u>
07. 7 X 7
08. 1000 VIIKKOO (feat. pehmoaino)
09. MILL10N (feat. Jeremie)
10. 1-800-HOMEALONE (feat. Dj Ibusal)
11. 33 "BON IVER" (feat. pyy, Mattis & Ek)
BONUS TRACK "33" (feat. Kyynel) Seuraa Pessoa:

Instagram: @mcpesso

TikTok: @mcpesso