Ginger Vine Management Presents:
THE ONES TO WATCH IN 2022 Pt. 2
On The Rocksissa mukana 18. toukokuuta englanninkielisten rock-tulokkaiden kerma: St. Aurora, Sky Fighters sekä Rimbacher!

Helsingin Mikonkadun On The Rocksissa järjestettävässä The Ones To Watch In 2022 Pt. 2 -illassa 18. toukokuuta nähdään kolme kovaa ja täysillä nousevaa rockbändiä, joiden meininkiä kannattaa pitää silmällä nyt ja tulevaisuudessa. Ennakkoliput tapahtumaan ovat nyt myynnissä Tiketissä.

Illan tarjonta on koostettu kolmesta yhtyeestä, joiden musiikki levittäytyy yhteisen rock-kentän eri laidoille:

Santa Cruzin jälkimainingeista nopeasti syntynyt St. Aurora on tehnyt nopeasti vakuuttavaa jälkeä Suomen rock-kentällä. Punk- ja alternativerockin välimaastossa kruisaileva yhtye julkaisi viime vuonna debyytti-EP:nsä They All Remember, joka on kerännyt jo yli sata tuhatta kuuntelukertaa. Poikkeusaikojen alkuvaiheissa perustettu bändi ei luonnollisestikaan ole päässyt todistamaan livekuntoaan kuin muutamilla keikoilla, joten nyt on oiva väli tulla katsomaan, kuinka uusi ja nälkäinen yhtye ottaa lauteet haltuun!

Falling (Just Another Way Fly) -video.

Rimbacher on Jyväskylästä puskeva yhtye, jonka musiikki on korkeaoktaanisella kasariestetiikalla höystettyä klassista hard rockia. Välillä meiningissä maistuvat vaikutteet legendaarisilta aussirock-bändeiltä, kun taas välillä fiiliksissä aikamatkustetaan rohkeasti 80-luvulle glitterin ja hiuslakan peittämään Los Angelesiin. Bändin keulakuvana toimii Jyväskylän palosireeninäkin tunnettu Niko Rimbacher. Yhtye kuitenkin alleviivaa, ettei kyseessä ole sooloprojekti.

Cocaine Eyes & Nicotine Stains -video.

Sky Fighters on oululainen, elämää suurempia kertosäkeistöjä rakastava modernin poprockin sanansaattaja. Yhtyeen kappaleet houkuttelevat yhteislauluun ja melodiat jäävät takaraivoon asustelemaan. Ison maailman stadionrockin ja herkemmän popin ristiaallokossa surffaileva yhtye saa takuulla hyvän fiiliksen aikaiseksi. Helmikuussa debyytti-EP:nsä A Thousand Endings julkaissut Sky Fighters on perustettu vuonna 2020 ja bändi on jo ehtinyt tehdä positiivista näyttävää tuhoa kotiseuduillaan – nyt on Helsingin vuoro!
Tsekkaa bändin Neon Love -video.

 

Tapahtuma Facebookissa.

Liput ennakkoon 7€ / Ovelta 10€.
Ennakkoliput ovat nyt myynnissä Tiketissä.