Säätövaran uudella kappaleella keskitytään kuplamuovin puristeluun

Valokuva: Mari Tamminen

Jyväskyläläinen punkfunkrockbändi Säätövara on julkaissut kolmannen ja viimeisen singlensä tulevalta Kammotuksen kanootti -debyyttialbumiltaan.

Bändi taustoittaa "Kuplamuovi" -kappaleen sanomaa:
"Rakkaus voi olla vaikea asia pukea sanoiksi, ja joskus sen symboliikka karkaa ulos mitä kummallisimmissa muodoissa, kuin ilma kuplamuovin kuplista.
Kuplamuovi on Säätövaran yksi pitkäaikaisimpia yleisöhittejä, ja ajatus sen musiikkivideoonkin on muhinut bändin keskushermostossa jo monen monta vuotta. Nyt sekä soonisessa että visuaalisessa muodossaan, koe Kuplamuovin poksauttelun kosminen euforia."

Katso musiikkivideo: https://youtu.be/jmrtVHsWaNg
Kuuntele "Kuplamuovi":
Spotify: https://spoti.fi/3MxU8KZ

Säätövara sai alkunsa vuonna 2016 lukiokaverusten yhteisestä halusta ilmaista itseään rockin keinoin. Pian musiikissa alkoi kuulua vivahteita punkista ja funkista, ja ajatus punk-funkista (eli pfunkista?!) alkoi kiinnostaa. Yhtyeen biisit käsittelevät elämän laajoja kokonaisuuksia sen pienien yksityiskohtien kautta, moninaisissa eri tunnelmissa. Bändin joustava musiikillinen ilmaisu, into ja heittäytymiskyky, ja värikäs ulosanti ovat bändin vahvuusalueita.
https://linktr.ee/saatovara