KUBEN sainaama räppäri AKU julkaisee uutta musiikkia

Aku julkaisi kolmannen singlelohkaisun tulevalta albumiltaan

Lataa kappale tästä

Killah Recordsille ja Universal Musicille kiinnitetty räppäri-tuottaja Aku julkaisi tänään uuden singlen Niiku Dan. Räppiä ja rock-vivahteita yhdistelevä kappale on kolmas singlelohkaisu Akun tulevalta albumilta, jolta on aiemmin saatu kappaleet Unohdetaan Hollywood ja HIGH. Räppäri avaa itse uutta singleä seuraavasti:

Niinku Dan -biisi kertoo somejulkkisten ihannoinnista. Meillä monella on varmasti julkisuuden henkilöitä, joiden elämää seuraa ja ajattelee, että se on pelkkää juhlaa. Vaikka Dan Bilzerian ei olisikaan sellainen ihminen joka haluaisin olla, hän edustaa juuri sitä kliseistä ”Amerikan unelma” -elämäntyyliä, jota aika ajoin itsekin haluaisin elää. Mun tuleva albumi seikkailee juuri näissä Amerikan kliseissä, albumilla pohditaan onko elämä jossain muualla parempaa, vai onko mulla täällä asiat juuri niin kuin pitääkin.”

Lahdesta kotoisin oleva Aku on työstänyt omaa musiikkia jo yli 10 vuoden ajan. Hän kirjoittaa kappaleensa itse ja ammentaa inspiraatiota biisien sanoituksiin omista vaikeista lähtökohdistaan sekä ympärillä tapahtuvista asioista, joihin hän pyrkii biiseillä vaikuttamaan. Musiikin tuotannosta Aku vastaa lähestulkoon kokonaan itse. Soundillisia vaikutteita hän on hakenut niin trapista, popista kuin vanhemmasta suomirockista. Artistin vahvuuksiin lukeutuvat myös live-esiintymiset, joita tahdittaa kolmihenkinen bändi.

Sooloartistina Aku on julkaissut kaksi albumia. 2019 julkaistua Matkalla sinne -albumia tähditti mm. Brädi ja alkuvuodesta 2021 julkaistun Erilaisii aikuisii -albumin isoimmaksi biisiksi nousi Nyrkit niille, jolla vieraili vuorostaan Kube. Nyrkit niille -kappaleen seurauksena Aku kirjoitti levytyssopimuksen Killah Recordsin kanssa.

Seuraa Akua somessa:
Instagram / Facebook