Vahva metallitulokas Crucify The Faith julkaisee esikoisalbuminsa 20. toukokuuta – Uusi Fading Lines -single ja -video 11.3. ulkona!

Lähes romukoppaan lentänyt Fading Lines -uutuussingle kertoo psyykeen hajalle repivästä kunnianhimosta

Crucify The Faith on suomalainen modernia metallia soittava yhtye, joka sekoittaa musiikissaan elementtejä eri alagenreistä, kuten metalcoresta, melodisesta death metalista ja djentistä. Alun perin jo vuonna 2014 perustettu CTF muodostettiin uudelleen vuonna 2019, ja niin sanotun uudelleenlanseerauksen myötä aloitettu sinkkujen julkaisuputki sai alkunsa Last Goodbye -singlen myötä.

Tuosta singlestä alkaen tavoitteena oli julkaista tasaisesti uusia kappaleita kokonaisen albumillisen edestä. Maailmaa mullistanut pandemia laittoi suunnitelmat uusiksi, mutta yhtye ei jäänyt tuleen makaamaan, ja debyyttialbumi julkaistaankin 20. toukokuuta!

Ensimmäistä sinkkua on seurannut jo viisi uutta biisiä, ja julkaisujen sarja jatkuu nyt julkaistavan Fading Lines -kappaleen myötä. Singlen musiikkivideo on nähtävissä täältä.

Fading Lines kertoo ihmisen kunnianhimon aiheuttamasta paradoksista: Kuinka kunnianhimo aiheuttaa intoa tehdä asioita, joista pitää, mutta jotka toisaalta saattavat repiä psyykeen hajalle liiallisen paineen takia ja hämärtää todellisuuden rajoja", yhtye kertoo ja jatkaa: "Tämän kappaleen kirjoitusvaihe oli mahdollisesti bändin biografian haastavin. Osittain korona-ajan pitkittämän prosessin vuoksi koko tuotos meinattiin viskata romukoppaan, mutta sitten palaset loksahtivatkin paikoilleen, ja tästä tuli kiistatta yksi yhtyeen tähän mennessä vahvimmista kappaleista. Massiivinen kertosäe ja luun kurkkuun lyövä outro nostivat biisin täysin seuraavalle tasolle!"

Uudelleenlanseerauksensa jälkeen CTF ehti todistaa räjähtävän livevoimansa usealla keikalla ennen pandemian iskemistä. Yhtyeen oli myös tarkoitus olla mukana ensimmäistä kertaa järjestettävässä Helsinki Corefest -tapahtumassa, joka valitettavasti peruuntui rajoituksien myötä.

Uuden julkaisun antamalla voimalla jyräävän bändin livemeiningin voi käydä katsastamassa 18.3. Bar Loosessa järjestettävässä tapahtumassa.

Crucify The Faith on:
Aki Juvonen – Vocals
Jere Kontiainen – Guitar
Janne Suominen – Guitar
Ville Vesala – Bass
Valtteri Estola - Drums

FACEBOOK | INSTAGRAM | SPOTIFY | YOUTUBE