Indiepoppari Lieven uusi single "Haavojen ketju" ulos 11.2.2022

Indiepoppari Lieven uusi single "Haavojen ketju"

 "Pain travels through families, until someone is ready to feel it."

Siinä lause, joka on jäänyt resonoimaan vahvasti sen kuultuani. Kipu voi olla trauma, addiktio, puhumattomuus tai jokin muu sukupolvien läpi matkaava taakka, joka ei haihdu ennen kuin joku rohkea kohtaa taakan tunnetasolla. Kohtaamisesta alkaa toipuminen.

Olen pohtinut paljon ylisukupolvisuutta niin työssäni ammattiauttajana kuin omassakin elämässäni ja koin vahvaa kutsua kirjoittaa nämä ajatukset lauluksi. Tällä kertaa en ollut yksin matkassa, vaan lyriikat ovat syntyneet yhteistyössä ystäväni Jukka Piitulaisen kanssa. Jukka sai heti ajatuksestani kiinni ja mielestäni saimme ydinviestin hienosti kirkastettua lyriikoiksi.

Muu tiimi biisin takana on sama: äänittäjä-tuottajana Leevi Kohonen ja masteroijana Daniel Hagström (Finnvox). Sinkun kansi on Pilvi Waitisen ja Janne Viitasen käsialaa. Biisi löytyy Spotifysta ja muista suoratoistopalveluista.

Lieve on helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä, jonka nykymuotoinen tarina sai alkunsa vuodenvaihteessa 2020-2021. Vaikka Lieven tarina ottaa vasta ensiaskeleitaan, historiaa musiikin tekemisen parissa on jo reilun parinkymmenen vuoden ajalta. Lieven musiikillinen ydin on suomenkielinen pop, mutta artistin bänditausta on metallin parissa. Lieve on julkaissut 2021 kaksi sinkkua: kasarihenkisesti fiilistelevän synapopbiisin ”Nollasummapeli” sekä herkän, balladimaisen ”Mustaa jäätä”. Molemmat kappaleet ovat keränneet runsaasti toistoja paikallisradioissa.:

 

Suoratoistopalvelut ja somelinkit: https://lieve.hearnow.com/