Tarinoiden kevät 2022 Kangasala-talossa

Kangasala-salin poikkeuksellisen monipuolinen kevään 2022 ohjelmisto rakentuu tarinoiden ympärille. Niitä kerrotaan klassisen ja kevyen musiikin, teatterin, musikaalien, musiikkinäytelmien ja stand up -komiikan keinoin.

Kevyen musiikin tarinankertojina nähdään muiden muassa Osmo Ikonen, Mari Rantasila, Esa Pulliainen & Mr. Breathless, Anneli Saaristo, Hoedown ja Tero Vesterinen sekä Pate Mustajärvi Tämä(kin) tarina on tosi -konsertissaan. Costello Hautamäki esiintyy Hämeenlinna Big Bandin solistina. Rocklegendoista myös Andy McCoy tuo trionsa taloon. Edu Kettusen, Mika Kuokkasen ja Johanna ja Mikko Iivanaisen muodostama nelikko palaa Kangasala-taloon toukokuussa.

Maria Ylipää laulaa Piazzollan tangoja ja Sinivalkoiset tangot -konsertissa esiintyvät Kalle Jussila & Aikamiehet. Frank Sinatran hittejä esittää HT Combo solisteinaan Mikael Konttinen ja Martin Söderbacka. Kirkaa muistellaan Muska Babitsinin ja Kai Jämsän tribuuttikonsertissa. Musiikkinäytelmistä Lailan tähtihetket rakentuu Laila Kinnusen musiikin ja elämäntarinan ympärille. Viidestoista yö on Juice-musikaali, Evakon kyynel suurmusikaali evakkolapsista.

Erityisesti esiin nousee klassisen musiikin tarjonta. Olli Mustosen konsertti on aina tapaus. Sen lisäksi päästään kuulemaan piano- ja laulumusiikin kilpailuvoittajia David Munk-Nielseniä ja Minna-Leena Lahtea, ja saksofonikvartetti Aava vierailee talossa. Angelika Klas, Hannu Lehtonen ja Seppo Hovi konsertoivat teemanaan Kun ilta tummentuu.

Lapsille on tarjolla puhallinorkesteri Mansetin Bremenin soittoniekat, Jokeri Pokeri Box ja Kangasalan Pikkuteatterin ja Pikkupelimannien musiikkinäytelmä Salaperäinen taikahuilu.

Komediaa Kangasalla -sarjassa loistavat stand up -taivaan tähdet Jaakko Saariluoma, Jack Björklund ja Niko Kivelä sekä Johanna Tohni ja Riku Suokas Mars & Venus -parisuhdekomediassaan. Jarkko Tamminen imitoi Kuuleeko Kangasala? -esityksessään. Mies miehelle on yhtä kuin Suomen Smith & Jones Timo Lavikainen ja Pasi Karppi.

Tarkista ajantasaiset tiedot päivittyvästä ohjelmistosta https://kangasala-talo.fi/kevaan-tapahtumat-2022/