Back to Top

palkintokuva 222

Osallistu SuomiViihde-lehden kilpailuun!

Kerro tämän sivun lomakkeella, mikä on mielestäsi tämän SuomiViihde-verkkolehden 2/2022 numeron parhain juttu! Äänestä myös Suomen Kaunein Kesälava 2022 ehdokastasi. Yksi ääni / henkilö. Kilpailuaika voimassa 26.9.2022 asti! Palkintoina arvotaan kaikkien kilpailykysymykseen vastannaiden kesken:
LAHJAKORTTI KAHDELLE UUDISTETTUUN SPA HOTEL RUNNIIN: Lahjakortti sis. 2 yön majoituksen 2hh:ssa, herkullisen ja runsaan aamiaisen, hotellisaunojen ja spaosaston vapaan käytön, iltabuffet-ruokailut sekä pääsyliput illan ravintolaohjelmaan KAHDELLE. Arvo 396 € ja voimassa 28.02.2023 saakka..

UNIVISION Uni-Medical Figure -uutuustyynyt 2 kpl (50×60 cm)
Korkealuokkainen perhostyyny, joka soveltuu erinomaisesti mihin tahansa nukkuma-asentoon sekä useasti asentoa vaihtaville nukkujille. Tyynyn muoto tarjoaa tuke niska- ja hartiaseudulle rentouttaen lihaksia. Tyynyyn sopii tavallinen tyynyliina.
Univision Uni-Medical sarjan toiminnalliset tuotteet on suunniteltu tukemaan terveellistä ja virkistävää nukkumista. Sarjan tuotteet ovat korkealaatuisista materiaaleista Suomessa valmistettuja avainlipputuotteita. Figure tyynyssä kangas on hengittävää puuvillaperkaalia ja täytteenä on 800g untuvantuntuista mikropolyesterikuitua. Suosittelemme tuotteelle 60 asteen vesipesua.

HOTELLI KEURUSSELÄN TANSSIPAKETTI KAHDELLE
- sisältää majoituksen, aamiaisen, kylpylän ja tanssiliput. Arvo 139 eur. Lahjakortti voimassa 11.12.2022 saakka.

HUOM! Kilpailuun voivat ottaa osaa vain ne, jotka ovat vastanneet myös kilpailukysymykseen! Pelkkä nimen ilmoittaminen ei riitä kilpailuun osallistumiseen!

Klikkaa tästä linkistä suoraan 2/2022 numeroon!

HUOM! Muista täyttää kaikki yhteystietosi lomakkeeseen, myös puhelinnumerosi ja mahdollinen sähköpostiosoite! Siten saamme sinut parhaiten kiinni, jos voitto osuu kohdallesi! Tietoja ei käytetä muuhun toimintaan!

 

Viihtyisin Talven Viihdepaikka 2021-2022 -lukijaäänestyksen voittaja

SuomiViihteen Viihtyisin Talven Viihdepaikka 2021-2022 -lukijaäänestyksen voittaja on tänä talvena Tapahtumahotelli Tallukka, Vääksy. Tallukka sai selkeän enemmistön äänestyksessä. Loistavilla äänimäärillä tulivat aivan perässä toisena Spa Hotel Runni ja kolmannella sijalla Ikaalinen Spa & Resort. Neljännen sijan jakoivat tasaäänillä Kuopion Rauhalahden Kylpylä ja Hotelli Iso-Valkeinen. Äänet jakautuvat kaiken kaikkiaan 27 viihdepaikan kesken. Äänestyksessä huomioitiin myös edellisen lukijaäänestyksen tulokset 3/2020 numeron osalta, sillä kyseinen kilpailu jäi koronatilanteen vuoksi huomioimatta.
Onnea kaikille tasapuolisesti sijoituksestanne! ❤


Tässä 11 eniten ääniä saanutta viihdepaikkaa:
1. Tapahtumahotelli Tallukka
2. Spa Hotel Runni
3. Ikaalinen Spa & Resort
4. Rauhalahden Kylpylä ja Hotelli Iso-Valkeinen
5. Logomo Turku
6. Alapitkan NS
7. Hotelli Keurusselkä
8. Peuranka
9. Ruusulinna
10. Tyrnävä NS

Ääniä saivat myös sekailaisessa järjestyksessään: Tessu Tampere, Kartanokievari Ääneskoski, Hotelli Mesikämmen Ähtäri, Ravintola Backas Vantaa, Tanssikrouvi Häijää, Vesileppis Leppävirta, Urjanlinna Sievi, Puistokulma Vantaa, Latosaari Lapua, Merisärkkä Kalajoki, Tanhuhovi Lohja, Kuntoutuskeskus Siilinjärvi, Härmän Kylpylä Ylihärmä, Peskallio Lahti, Club Teatria Oulu, Naantalin Kylpylä.

Osallistu kilpailuun