Back to Top

Osallistu SuomiViihteen kilpailuun

Osallistu SuomiViihde-lehden kilpailuun!

Kerro alla olevalla lomakkeella, mikä on mielestäsi SuomiViihde-verkkolehden 3/2021 numeron parhain juttu ja äänestä myös Viihtyisin Talven Viihdepaikka 2021-2022 -ehdokastasi! Yksi ääni / henkilö. Kilpailuaika voimassa 31.1.2022 asti! Palkintoina arvotaan kaikkien kilpailykysymykseen vastannaiden kesken LAHJAKORTTI KAHDELLE UUDISTETTUUN SPA HOTEL RUNNIIN: Lahjakortti sis. 2 yön majoituksen 2hh:ssa, herkullisen ja runsaan aamiaisen, hotellisaunojen ja spaosaston vapaan käytön, iltabuffet-ruokailut sekä pääsyliput illan ravintolaohjelmaan KAHDELLE. Arvo 396 € ja voimassa 31.5.2022 saakka.. Univision Uni-Medical Figure -uutuustyynyt 2 kpl (50×60 cm), Munkkiniemen Suutarin ”Roots LTD:n Elvis-mikrofoni riipus ja avaimenperä”.

HUOM! Kilpailuun voivat ottaa osaa vain ne, jotka ovat vastanneet myös kilpailukysymykseen! Pelkkä nimen ilmoittaminen ei riitä kilpailuun osallistumiseen!

Klikkaa tästä linkistä suoraan 3/2021 numeroon!

HUOM! Muista täyttää kaikki yhteystietosi lomakkeeseen, myös puhelinnumerosi ja mahdollinen sähköpostiosoite! Siten saamme sinut parhaiten kiinni, jos voitto osuu kohdallesi! Tietoja ei käytetä muuhun toimintaan!

Osallistu kilpailuun