Tenho Olavi - Askeleet albumi 8.4.2022

 "Kuljen, nää askeleet vie mua. Tärkeintä on matka, ei päämäärä."

Kotimaisen pop/rock musiikin ilmestys Tenho Olavi tarjoilee uunituoreen debyyttialbuminsa.
8. Huhtikuuta 2022 julkaistava pitkäsoitto on nimeltään Askeleet.

The Voice of Finlandissa vuonna 2017 kristalloitui uusi suunta musiikkiuralla. Omien kappaleiden aktiivinen työstö ja soolokeikat veivät eteenpäin. Tenho keräsi tiimin ympärilleen ja päätti toteuttaa unelmansa oman visionsa kautta.
”Unelmani on tehdä töitä musiikin parissa. Olen kerännyt rohkeuteni ja päättänyt toteuttaa unelmani – julkaisen esikoisalbumini. Nyt se on valmis!"

Tenho Olavi aloitti esikoisalbuminsa teon yhdessä tuottaja/rumpali Tuukka Heikkisen kanssa ja sävellykset hiottiin lopulliseen muotoonsa. Tuotanto lähtee liikkeelle Tenho Olavin "mies ja kitara”-olemuksesta, joka on läsnä kaikissa kappaleissa. Vaikutteita on otettu laajalla skaalalla pop-musiikista countryyn.

Teksteissä kuljetaan parisuhteen ja oman vapauden maailmoissa, mutta pohdiskellaan myös irtioton mahdollisuuksia, omaa olemista ja rakkauden kivuliaassakin otteessa kärvistelyä.
Sanoittajina ovat myös olleet mm. laulaja/lauluntekijä Karri Lehtonen (Yhteistyö Kauko Röyhkä, Jarkko Martikainen kanssa) ja kuvittaja/sarjakuvataiteilija Terhi Ekebom.

Muusikkoina vahvistusta tuovat mm. Jaakko Teittinen (Valvomo, The Valkyrians), Luis Herrero (Mariska ja Pahat Sudet, Jarkko Martikainen) sekä roots-musiikin puolella vuosia vaikuttanut Antti Vuorenmaa, joka pedalsteel-kitaralla tuo musiikkiin myös annoksen countrya.

Aiemmin albumilta julkaistut singlet:
Johanna (2021)
Graceland (2021)
Unelmii (2021)
Askeleet (2022)

Askeleet Pre-save Spotifyssä https://smarturl.it/tenho_askeleet

Keikat:
Magnumlive/Olli Lepänrinne
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Albumin kansi: Hanna Råst
www.tenhoolavi.fi