Kulttimaineeseen noussut Unelmahäät jatkuu TV5:lla ja discovery+-palvelussa

Suuria tunteita ja kiinnostavia tarinoita seisovan pöydän mitalta tarjoileva Unelmahäät palaa jälleen - luvassa 10 uutta, ikimuistoista rakkaustarinaa!

Suositussa Unelmahäät-sarjassa kurkistetaan jälleen rakkaustarinoihin ja sanotaan tahdon eri pitäjissä aina Pärnusta Pohjanmaalle ja Savosta Uudellemaalle. Uudella 5. kaudella mukaan mahtuu sekä nuorta rakkautta että varttuneempia rakastavaisia ja niin herkkiä kuin rosoisempiakin hetkiä.

Nettideittailusovellus Tinder on taas yhdistänyt monet erityisesti pääkaupunkiseudun Unelmahäät-pareista. Muualla Suomessa rakkaus on syttynyt myös ilman sovelluksia: Tervossa morsian näki tarkan enneunen tulevasta miehestään jo ennen ensikohtaamista, Pirkanmaalla teineinä tapailleet rakastavaiset tapasivat uudelleen tuttujen tupareissa, ja Konneveden pariskunta kohtasi lastenkutsuilla. Pohjanmaalla Facebook yhdisti parin, jonka eroottisena tanssijanakin aikoinaan työskennellyt sulhanen on ollut kihloissa yhdeksän kertaa ja morsiankin neljä tai viisi, kuten hän itse muistelee. Kaksikko menee kauden avausjaksossa naimisiin tunnettuaan kolme kuukautta.

Sarjan Discoverylle tuottaa Filmaattiset.

Unelmahäät
5. kausi TV5 ja discovery+
maanantaisin 4.4. alkaen