VUOLA debytoi psykedeelisellä rakkauslaululla - tuotot Ukrainaan

VUOLA on psykedeelinen rock-projekti, jonka takaa löytyy lounaissuomalainen rumpali, tuottaja, studiopäällikkö Jussi Vuola. VUOLAn musiikissa vääristymistä syntyy kauneutta, avaruudesta löytyy kosketus, epätoivosta merkitys ja pimeydestä valonsäde.

Katso "Under Above Orion Venus Loves” video YouTubessa, kuuntele kappale musiikkipalveluissa.

Nämä kappaleet ovat viime kesän hedelmällistä satoa ajalta, jonka sain viettää auringon ja tähtien alla, rauhan ja harmonian vallitessa, rakastamieni ihmisten ympäröimänä.

Jussi Vuola on teinivuosistaan lähtien soittanut lukuisissa yhtyeissä; The Grammers, Mystons, Willie & The Goodsouls ja Achiote etunenässä. Vuonna 2010 hän perusti Turkuun oman analogisen studionsa, josta sittemmin on tullut koti yhä useammalle yhtyeelle. Sadat keikat ympäri maapalloa, kymmenet levyt joilla hän on soittanut ja sadat tuotannot, joita hän on ollut mukana tekemässä ovat muokanneet hänestä ihmisen, joka hän on tänään.

Olin etuoikeutettu viettämään kesän 2021 kirjoittaen musiikkia perustuen visioon, joka ilmestyi minulle unessa jokin aika sitten. Elokuussa sain kunnian buukata kahdeksi viikoksi oman studioni omalle henkilökohtaiselle tuotannolleni ja omille kappaleilleni, ensimmäistä kertaa koko kymmenvuotisen musiikkiyrittäjyyteni aikana. Olin tuottanut, äänittänyt, miksannut, masteroinut, julkaissut ja soittanut lukuisia tuotantoja muille ja tehnyt työtä yhteisön eteen. Nyt oli kerrankin mahdollista tehdä jotain eri tavalla - ja vain minulle itselleni. Oli pakko tehdä Dave Grohlit.

Kaikki tämän singlen ja tulevan albumin tuotot tullaan lahjoittamaan Ukrainan sodan uhreille vuoden 2022 aikana, Unicefin keräyksen kautta. Ensisingle on myynnissä Bandcampissä.

Geometriaan ja syntaksiin perustuva konseptialbumi, huolella valmisteltu esoteerinen ja vahva debyytti "Alouv" ilmestyy keväällä 2022.

Tutustu lisää VUO.LA, Facebook ja Instagram.