Lukuisista hittibiiseistään tunnettu STIG julkaisi uuden singlen

Lukuisia kulta- ja platinasinglejä vuosien varrella julkaissut STIG julkaisee tänä yönä uuden singlen Isomunanen mies. Kappaleella on kuultavissa vaikutteita muun muassa legendaarisesta Leevi and the Leavings -yhtyeestä. STIG on sanoittanut ja säveltänyt kappaleen yhdessä Kaisa Korhosen ja Janne Huttusen kanssa.

- Biisi kertoo siitä, että kaikilla meillä on oma taakkamme. Siitä huolimatta voi koittaa auttaa muita ja jakaa hyvää fiilistä ympärilleen, STIG kuvailee kappaletta.

STIG ihastutti syksyllä 2020 suositussa Vain Elämää -ohjelmassa. Kauden aikana kuultiin toinen toistaan upeampia versiota kappaleista, mutta yhdeksi kauden ehdottomista hiteistä nousi STIG:in versio Arja Korisevan legendaarisesta Kuningaskobra -biisistä. Pian platinaa striimannut kappale nousi suoraan julkaisustaan Spotify top50 -listan kärkeen, jossa se pysytteli ensimmäisellä sijalla useita päiviä. STIG on tarjonnut suomalaisille useita kestohittejä, kuten esimerkiksi Roy Orbison, Puumaa mä metsästän ja Original gigolo (feat. Teflon Brothers).

STIG:
Instagram
Facebook
Spotify
warnermusic.fi/stig