LOUIE BLUEN odotettu debyyttialbumi Division 8

Kuuntele "DIVISION 8" albumi täältä

Katso Call You Up -musiikkivideo täältä

R’n’B ja elektropop -artisti Louie Bluen ”DIVISION 8” on albumina rakennettu kuljettamaan kuulija läpi erilaisten R’n’B:n sävyttämien maailmojen. Albumin fokuskappaleelle ”Call You Up” on julkaistu musiikkivideo.

"DIVISION 8" levyjulkaisukeikat ovat tänään 18.3. Tampereen YO-Talolla sekä lauantaina 19.3. Helsingin Korjaamolla. Louie Blue esiintyy live-bändinsä kanssa.

Louie Blue käänsi musiikkikentän päät jo vuonna 2019 esikoissinglellään ”Confused”. Vuoden 2020 alussa Louie Blue julkaisi ”Notes”-mixtapen, joka keräsi kehuja niin lokaalisti kuin kansainvälisesti DJ- ja tastemaker-tekijöiltä. Tämän jälkeen artisti on noteerattu myös useissa kansainvälisissä musiikkimedioissa.

"En halua esittää, että albumi olisi laskelmoitu tai strategisesti suunniteltu kokoelma tarkkaan valittuja kappaleita. "DIVISION 8" kuvaa mun kahta edellistä vuotta tosi hyvin ja sitä polkua, jonka olen pääni sisällä tähän pisteeseen käynyt.

Tämä albumi – kuten kaikki musiikkini – on tehty paikoissa, joissa tunnen oloni luonnolliseksi ja ihmisten kanssa, jotka tukevat energioita joissa olen luovimmillani. En pidä toimintatavasta, jossa studioon kerätään viisi tai kymmenen henkilöä keksimään "hittejä". Jotkin biisit ovat syntyneet ystävien mökeillä, jotkin omassa makuuhuoneessani. Mun täytyy tuntea musiikki jota oon tekemässä. Kappale ei ole tuote, vaan enemmänkin screenshot menneistä tunteistani ja ajatuksistani", Louie Blue kertoo.

Pitkään hiottu debyyttialbumi on moniulotteinen kokoelma, jonka kappaleet sijoittuvat Louie Bluen soundiesteettisen spektrin laidalta toiselle. Albumin kappaleet vaihtelevat tunnelman mukaan akustisemmasta soundista aina kylmempiin elektronisiin sävellyksiin, jotka yhdessä muodostavat kokonaiskuvan siitä, miltä Louie Bluen maailma kuulostaa. ”DIVISION 8” on artistille itselleen tärkeä teos, jonka tavoitteena on muodostaa pohja kaikelle, jota tulevaisuudelta on lupa odottaa.

"Tuntuu hyvältä päästä julkaisemaan tämä albumi. Mulle ei oo koskaan merkannu se, mitä muut ajattelee mun musiikista. Musiikki on mulle jotain mitä oon tehny koko elämäni ja jotain jota tulen tekemään loppuelämäni – pitivät muut siitä tai eivät. Mulla on hauskaa ja nautin olostani, kun saan tehdä sitä mitä rakastan eniten – musiikkia", toteaa Louie Blue.

Seuraa Louie Blueta:

Instagram: @blueberrylouie