Pop-taituri Peetan uusi single Miestä vahvempaa on tarina rakkauden voimasta

Odotettu debyyttialbumi seuraa myöhemmin tänä vuonna

The Voice of Finlandistakin tuttu Peeta julkaisi tänään toisen singlen tulevalta debyyttialbumiltaan. Viime joulukuussa ilmestynyttä raikasta Pidä kiinni ja purista -singleä seuraa nyt Miestä vahvempaa, joka syntyi jälleen kerran yhdessä luottopakki Lauri Hämäläisen kanssa.

Miestä vahvempaa on tarina rakkauden voimasta ja siitä, miten rakkaudessa on aina kaksi puolta. Toinen puoli voi tuottaa tuskaa ja toinen taas suurta nautintoa ja autuutta”, Peeta kertoo.

Korvamadon lailla tajuntaan kaivautuvat melodiat ovat muokkautuneet eheäksi ja tyylikääksi kokonaisuudeksi jälleen merkittävän prosessin kautta. Peetan ja Hämäläisen hedelmällinen yhteistyö saa myös Peetan muistelemaan sessioita hymyillen.

Toin mielestäni valmiin biisin studiolle Laurille, mutta jälleen kerran biisi muuttui kehittelysessioiden aikana merkittävästi Laurin ideoiden myötä. Lopputulos vaatii kuulijaa kääntämään volumeet kaakkoon ja laulamaan mukana”, Peeta lupaa.

Arjen karuista ja kauniista tilanteista inspiraatiota ammentava Peeta ja tuottaja Hämäläinen toteuttivat Miestä vahvempaa -biisin yhdessä Sonic Pump Studioilla. Kappaleen masteroi Henkka Niemistö Chart Makersilla.

Omaa tinkimätöntä pop-linjaansa vetävä Peeta on myös aikaisemmilla sinkuillaan pukenut sanoiksi universaaleja teemoja. Vuoden 2018 Valmis-singlestä alkanut upea singlejatkumo saa yhden virstapylväänsä, kun nämä tarttuvat biisit elämästä punotaan albumikokonaisuudeksi myöhemmin tänä vuonna

Peetalla on luvassa kiireinen kesä, sillä keikkakalenteri täyttyy jo komeaa vauhtia.
Tähän mennessä vahvistuneet esiintymiset ovat:

27.5. Suuret oluet, Pienet panimot-festari Tampere
10.6. Suuret oluet, Pienet panimot-festari Vantaa
11.6. Yksityistilaisuus, Helsinki
18.6. Ravintola Nixor, Särkisalo
8.7. Suuret oluet, Pienet panimot-festari Lahti
22.7. Suuret oluet, Pienet panimot-festari Helsinki
23.7. Yksityistilaisuus, Salo
29.7. Suuret oluet, Pienet panimot-festari Helsinki
6.8. Yksityistilaisuus, Salo
12.8. Suuret oluet, Pienet panimot-festari Turku
13.8. Yksityistilaisuus Masku
26.8. Suuret oluet, Pienet panimot Oulu

www.peetavirallinen.com
FACEBOOK | INSTAGRAM | SPOTIFY