Pihlaja ja Etta julkaisivat yhteis-EP:n ”Ei bändäreit”

Kuvaaja: Niko Hirvimäki.

”Naisten välinen kilpailu on kovaa monilla aloilla, mut me haluttiin yhdistää voimat ja tukea toisiamme”

Kaksikko tekee yhteisen Blockfest Preparty -kiertueen huhti-toukokuussa

Kuuntele ”Ei bändäreit EP” tästä

Kovassa nousukiidossa olevat Pihlaja ja Etta yhdistävät voimansa tänään julkaistulla EP:llä ”Ei bändäreit”. EP sisältää singlen ”Bändäri” sekä kappaleet ”Wifey” ja ”HaHa”. Kaksikko nähdään livenä huhti-toukokuussa Blockfest Preparty -kiertueella.

Spontaanisti syntynyt ajatus yhteistyöstä jalostui nopeasti yhteiseksi EP:ksi:

"Oltiin loppuvuodesta samalla keikalla, linkattiin siellä ja sovittiin studiosessiot ilman sen kummempaa suunnitelmaa. Tammikuussa mentiin studioon, tehtiin musaa ja yhtäkkiä huomattiin että meillä on tosi kovia biisejä ja päätettiin julkaista ne EP:nä”, Pihlaja kertoo.

Naisten välinen kilpailu on kovaa monilla aloilla, mut me haluttiin yhdistää voimat ja tukea toisiamme. On edelleen yleisempää että jäbät menee studioon ja tekee yhteisiä projekteja. Tää EP syntyi puhtaasta hauskanpidosta, jauhettiin vaan studiolla ja biisit syntyi kuin itsestään”, Etta jatkaa.

Pihlaja on R&B-artisti ja lauluntekijä, jonka suurimpiin hitteihin kuuluvat platinaa streamannut ”Pojat feat. Yeboyah” sekä kultarajan ylittäneet “Tatuoitu” ja “Picasso feat. costee”. Vuonna 2020 ilmestynyt debyyttialbumi ”Kirjoitettu tähtiin” on myynyt kultaa ja tällä hetkellä artisti valmistelee toista albumiaan. Pihlaja oli ehdolla vuoden 2020 Emma Gaalassa Vuoden Tulokkaaksi sekä myös esiintyi gaalassa.

Monipuolisuudellaan ihastuttava Etta julkaisi genrerajoja rikkovan debyyttialbuminsa ”Tyttö” kesäkuussa 2021 ja se vakiinnutti hänen asemansa yhtenä tämän hetken mielenkiintoisimpana artistina. ”Tyttö” nousi suoraan Suomen virallisen albumilistan sijalle kuusi ja pysyi listalla yli puoli vuotta.
Etta on ehdolla toukokuussa järjestettävässä Emma Gaalassa jo toistamiseen Vuoden Rap/R&B -kategoriassa. Artistina Etta on nälkäinen eikä halua lokeroida itseään yhden musiikkityylin edustajaksi. Hän on kiertänyt Suomen isoimmat festivaalit, vieraillut lukuisilla jättihiteillä ja valmistelee parasta aikaa toista albumiaan.

Ei bändäreit EP:
1. Bändäri
2. Wifey
3. HaHa

Blockfest Preparty:
Etta & Pihlaja
Dj’s Vicky & Ulrika

1.4 Mango, Oulu
15.4 Escape, JKL
6.5 Tavastia, HKI
14.5 Domino, Rauma
21.5 Teatro, Vaasa

Instagram:
@pihlajapihlaja
@el.etta