Saravon Pekka -hitistäänkin maailmalla tunnettu Tamperelaisbändi Mansesteri, sekä Portion Boysin perustajajäsen Jay Rocka julkaisevat yhteiskappaleena 1.4 Suomen MM-kisabiisin "Suomi PRKL!".

"Viime vuoden alussa punoiltiin jo tätä kasaan, kun päätettiin tehdä Jääkiekon MM 2022- kisoihin Suomelle oma kisabiisi, vielä kun meidän oma NOKIA ARENA toimii kisojen kotikenttänä ja päänäyttämönä", Mansesteri yhtyeen Mc Mane tietää kertoa.

Mansesteri on tunnettu etenkin siitä, että he tekevät laajasti yhteistyötä erinäisten ja varsinkin ennalta-arvaamattomien muusikoiden kanssa, etenkin synnyinkaupunkinsa Tampereen edustusjoukoista. Aiempia vierailijoita heidän kappaleillaan sieltä on mm. Mikko Alatalo, Costello Hautamäki, Jussi Aaltonen sekä Juju.

"Tällä kertaa saimme kunnian saada kappaleellemme mukaan kovaa ja korkealta laulavan kultakurkun, Portion Boysin perustajajäsenen ja entisen liidilaulajan Jay Rockan, jonka käsialaa heidän suurimmat hittinsä on hänen ajoiltaan!", Mc Mane kuvailee yhteistyötä.

Suomi PRKL! kappale itsessään on kilpailuhenkinen ja menevä buustauskappale, mutta sanoitustensa lomassa samalla myös ajaa asiaa inhimillisyyden, yhteisöllisyyden ja tasa-arvon puolesta.

"Kappaleella halusimme tuoda esille perussuomalaista Sisua, saunaa ja juhla-meininkiä, mutta myös samalla haluamme muistuttaa, ettei tärkeintä ole voitto, vaan hyvä yhteishenki, sekä tuoda esille omaa kiitollisuutta Suomalaisuudestamme", Mc Mane tiivistää.

Kappaleen sävellyksestä vastaa Joni Vuorinen, joka on Mansesterin hovisäveltäjänä myös heidän aiempienkin lätkähittien kuten mm.Saravon Pekka, Ykköset ja Kirveelle töitä -takana.

Mansesteri on 2009 vuonna perustettu menestyvä täysin itsenäinen, kappaleillaan platina- ja kultarajoja rikkova yhtye, jolla on miljoonakuuntelut spotifyssä, sekä youtubessa. Bändin tunnetuimpiin kappaleisiin lukeutuu mm.2006 vuonna tehty edelleen läpi maailman soiva megahitti "Saravon Pekka", sekä kotikaupungilleen niin uskollinen ralli "Tampere 2 feat. Mikko Alatalo & Sarkastinen".

Kappaleen virallinen nimi:
Mansesteri - Suomi PRKL! feat. Jay Rocka

Kotisivut
Facebook Mansesteri | Facebook Mc Mane
Instagram Mansesteri | Instagram Mc Mane
Spotify
Musiikkivideot