Haloo Helsinki! julkaisi musiikkivideon platinasingleen ”Reiviluola”

Katso video tästä

Yhtyeen jättihitti ”Piilotan mun kyyneleet” palkittiin viime viikon Radiogaalassa Vuoden radiobiisinä

Haloo Helsinki! järjestää ensimmäisenä artistina megakonsertin uusitulla Helsingin Olympiastadionilla lauantaina 18.6.2022

Haloo Helsinki! julkaisi 30.3 musiikkivideon kappaleeseen ”Reiviluola”, joka on neljäs single viime syksynä julkaistulta albumilta ”Älä pelkää elämää”. Platinaa myynyt levy sisältää platinasinglet ”Lady Domina”, ”Tulikärpäset” ja ”Reiviluola” sekä viime vuoden isompiin hitteihin kuuluvan, yli 10 miljoonaa Spotify-kuuntelua keränneen kappaleen ”Piilotan mun kyyneleet”. Single palkittiin viime viikon Radiogaalassa Vuoden radiobiisinä ja se on ehdolla tulevassa Emma Gaalassa Vuoden kappaleeksi. Yhteensä Haloo Helsinki! keräsi viisi Emma-ehdokkuutta.

Haloo Helsinki! teki muutaman vuoden tauon jälkeen upean paluun uuden musiikin pariin lokakuussa 2020. Vuoden 2021 albumijulkaisu nosti yhtyeen suositummaksi kuin koskaan. Singlet ”Piilotan mun kyyneleet” ja ”Tulikärpäset” viettivät vuonna 2021 19 viikkoa radiolistan ykkösenä ja Haloo Helsinki! oli vuoden 2021 kuunnelluin artisti Spotifyssa.

Yhtyeen seuraava tähtäin on 18.6.2022 järjestettävässä Haloo Stadion! -konsertissa, joka on uusitun Helsingin Olympiastadionin ensimmäinen megakonsertti. Uusi Elias Ryynäsen ja Marek Sabogalin käsikirjoittama, ja Elias Ryynäsen ohjaama ”Reiviluola”-musiikkivideo johdattelee yhtyeen kohti uran suurinta konserttia:

"Tätä keikkaa on odotettu bändin puolelta kuin kuuta nousevaa! Haloo Stadion! -keikasta tulee meille ja meidän kymmenille tuhansille faneille yhteisen matkamme unelmien kohokohta. Lupaamme ladata tähän keikkaan kaiken sen Haloon!, josta meidät on opittu tuntemaan. 2,5 h show:n sisältö ja biisivalinnat, sekä yhteisöllisyys ovat keikan suurimmat teemat.

Vuosi 2021 oli myös ikimuistoinen, kun saimme julkaistua uramme seitsemännen albumin. Siitä saatu fanien palaute on ollut meille ensiarvoisen tärkeää. Se kannustaa jatkamaan. Uusi Reiviluola-musiikkivideo on myös omalla tavallaan kuluneen kahden vuoden aikaikkuna siitä hetkestä eteenpäin, milloin Älä pelkää elämää -albumin kansikuvia kuvattiin Pohjois-Norjassa, päätyen uusitulle Olympiastadionille. Näin se ympyrä sulkeutuu, joten nähdään la. 18.6.2022, Haloo Stadion! -keikalla!", toteaa bändi yhdestä suusta.

Haloo Helsinki! on vuonna 2006 perustettu yhtye, joka on julkaissut 7 albumia, joita on myyty yhteensä yli 300 000 kappaletta. Yhtyeen kappaleita on kuunneltu streamauspalveluissa yli 300 miljoonaa kertaa ja musiikkivideoita katsottu yli 110 miljoonaa kertaa. Saavutuksiin kuuluu lisäksi mm. 10 Emma-palkintoa, 13 radiolistan ykkössingleä sekä yli 700 keikkaa. Yhtyeen hitteihin kuuluvat mm. ”Piilotan mun kyyneleet”, ”Tulikärpäset”, ”Lady Domina”, ”Beibi”, ”Hulluuden Highway”, ”Maailman toisella puolen”, ”Kaksi ihmistä”, ”Tuntematon” ja ”Kuussa tuulee”. Haloo Helsinki! esiintyy Helsingin Olympiastadionilla 18.6.2022.

.

Nettisivut: www.haloohelsinki.fi
Instagram: @haloohelsinki_official
Facebook: Haloo Helsinki!