Aston Kalmari piikittelee sarkastisesti itsekkäitä ihmisiä Jos katse vois tappaa -sinkulla – Yhtye juhlii tulevaa EP:tä livellä ja streamillä 25.5!

Yhtye juhlistaa EP:nsä julkaisua livestream-keikalla Nuijamiehessä 25. toukokuuta

Kuulijoilleen samaistuttavia tunnekuohuja ja lohtulauseita tanssittavaan poljentoon kiedottuna tarjoileva rockyhtye Aston Kalmari on julkaissut 1.4 uuden singlensä Jos katse vois tappaa. Biisi on toukokuussa julkaistavan aikuistumisen haasteista kertovan Aikuisten altaaseen -EP:n kolmas single. Jo aiemmin tulevalta julkaisulta on saatu nautiskeltavaksi singlet Hellyyden haulikko sekä Älä rakastu minuun, jonka musiikkivideon voit katsoa täältä.

Jos katse vois tappaa on jälleen pala tuoretta uutta suomalaista rock-historiaa. Sama iloluonteinen ote on taltioitunut niin ikään tänään julkaistulle musiikkivideolle.

Yli-itsekkäästi käyttäytyvälle ihmistypille on ominaista myrkyttää ilmapiiri ympärillään sitä itse tajuamattaan. Jos katse vois tappaa on pilke silmäkulmassa kirjoitettu sarkastinen piikittely kyseisen luonteen omaaville persoonille”, bändi kertoo. “Biisin video taas on lipevää koreografiaa, leveää dollarihymyä ja nenästä kaivettua verta. Kieli tiukasti poskessa!”.

Aston Kalmari sai alkunsa Lappeenrannassa vuonna 2018, kun juuri paikkakunnalle muuttanut laulaja-lauluntekijä Aleksi Arola otti riskin hakemalla ympärilleen soittajia muusikoiden.netin seuranhakupalstalta. Nyt lukemattomat studiossa ja tien päällä vietetyt tunnit ovat hitsanneet neljästä toisilleen ennestään tuntemattomasta bändikaverista ystäviä, joiden luonteita yhdistävät arvot kuuluvat myös yhtyeen musiikissa; toisista huolen pitäminen, hyssyttelykulttuurin kitkeminen ja elämästä nauttiminen. Yhtyeen nimi on jalostettu laulajan lapsuusajan lempinimestä Almari Kalmari. Aktiivisesti ympäri Suomea keikkaillut bändi tunnetaan energisestä liveshowstaan ja koskettavista sanoituksistaan.

Aikaisemmin bändi on julkaissut EP:n Sininen Huone sekä täyspitkän albumin Ajatusten Ampiaispesä, joiden tunnetuimpia kappaleita ovat esimerkiksi Äiti oli taas oikeessa ja Takaisin pintaan. Uusi Aikuisten altaaseen -EP ilmestyy toukokuussa, ja yhtye tulee juhlistamaan julkaisua livestream-keikalla Lappeenrannan Kulttuuritila Nuijamiehessa keskiviikkona 25. toukokuuta. Tapahtuman liput tulevat myyntiin lähiaikoina.

Muut jo nyt julkaistut keikat ovat:
13.4. Bar Loose / Helsinki
16.4. House of Rock / Kouvola
13.5. Vastavirta-Klubi / Tampere
27.5. Bar Taikurin Hattu / Helsinki
28.5. Ravintola Bar'kki / Kouvola
9.7. Ankkapurha GoGo -festivaali / Anjala
16.7. Hakamäki Piknik / Savitaipale
16.7. Satamatori / Lappeenranta
27.8. Sataman Valot / Lappeenranta

FACEBOOK | INSTAGRAM | SPOTIFY