TELEKS - rakkaus on aina 17

Pitkän uran hittiputki jatkuu, Teleks julkaisee uutta

20. juhlavuottaan viettävä Teleks julkaisiuuden singlen perjantaina 15.4. Kappaleen nimi on ytimekkäästi 17 ja se esittää väitteen että ”rakkaus on aina 17”.

Teleksin Pepe Johansson avaa väitettä näin:
Rakkaus saattaa olla maailman käytetyin sana. Silti se on aina myös mysteeri. Jokainen sukupolvi kertoo omat rakkaustarinansa ja jokainen ihminen kokee omat rakkautensa. Eli samaan aikaan meille yhteinen ja kuitenkin jokaiselle aina oma ja yksityinen. Runoilijat kertovat varmasti rakkaudesta vielä satojenkin vuosien päästä ja edelleen yhtä suurta innoitusta täynnä.

Rakkauden olemusta me kuvaamme väitteellä ”rakkaus on aina 17”. 17-vuotiaan kokemukseen nivoutuu jotain olennaista. Jotain sellaista joka on rakkauden olemuksen alkulähteellä. Sillä ei ole vielä oletuksia tai vaatimuksia vaan sen rakkaus on pelkkää innostusta ja siinä niin todellista. Vaikka elämä muuttaa meitä, niin rakkaus on aina 17!”

Rakkauden mysteeriä pohtii myös Teleksin toiveesta muutama kanssa-artisti. 17-kappaleen innoittamana mm. Samuli Edelmann, Tuure Kilpeläinen, Laura Närhi ja Katri Ylander kertovat mitä rakkaus heille merkitsee. Artistien kertomuksiin voi perehtyä Teleksin kanavissa.

Teleksin kahdelle vuosikymmenelle mahtuu valtaisia kestohittejä, jotka ovat eläneet kuulijoiden sydämissä pitkään. Klassikkobiisin tunnusmerkit täyttyvät monien kappaleiden kohdalla ja vuosien varrella mukaan on karttunut uskollinen yleisö. Markus Koskisen ja Pepe Johanssonin toimiva yhteistyö on kantanut jo kuuden albumin ja yhden kokoelman verran ja jatkuu edelleen antoisana.

Teleks somessa:
Instagram / Facebook