AVARUUTEEN ULKONA NYT, TURVALLISTA MATKAA

Tactic L:n uusi single avaruuteen on kolmen nuoren tekijän laulu tunteille ja peloille

”Mä palan niinku komeetta
Jos putoon vielä kovempaa
Mä lennän takas avaruuteen”

Viime vuonna Capitol Recordsille kiinnitetty artistitulokas Tactic L julkaisee uutta musiikkia. Single avaruuteen kertoo tunteiden tasapainottelusta ja pelosta, saako niille vastakaikua. Kappale on tehty yhteistyössä Heviteemun ja Figaron kanssa.

Yhteistyö Heviteemun ja Figaron kaa oli tosi luonnollista ja helppoo. Molemmat artistit on tehny muhun syvän vaikutuksen niiden jutuilla ja must tuntuu vaan siltä et tätä kappaletta ois tehty meidän kautta sen sijaan et oltais ite oltu kontrollissa. Se et saatiin muutettua joku tunne intergalaktisesta vapaudesta kuunneltavaan muotoon on asia, josta mä oon todella onnellinen”, Tactic L kommentoi.

Uusinta singleä edeltää kolme kappaletta; illat, loppuu, saat mut tuntee. Ennen Capitolin kanssa solmittua sopimusta Tactic L on julkaissut omakustanteena sinkun Malibu sekä vieraillut muun muassa williamin ja Sexmanen kappaleilla.

Artisti työstää tällä hetkellä debyyttialbumiaan, joka julkaistaan tänä vuonna. Tactic L kuvailee albumin työstöä projektina, joka hajotti perustoja palasiksi ja mullisti kaiken:

Samalla kun kasasin niitä palasia takas yhteen musiikin avulla, huomasin olevani jonkun erityisen äärellä. Ehkä tää albumi voi toimia työkaluna omien palasten kasaamiseen. Ehkä tää albumi tulee ohjaamaan sut turvallisesti sun alitajuntaan, läpi sun kipukohtien ja traumojen, ehkä se auttaa sua avaamaan kaikki ne solmut johon tietoinen mieli ei yletä, ehkä se parantaa ja puhdistaa ja sen jälkeen vielä ohjaa sut turvallisesti takas pois sun mielen syövereistä, takas sinne missä kaikki on hyvin.”

 

Tactic L somessa:
Instagram / Spotify