SOLO ry:n puheenjohtaja sings Rock & Roll

Runsas kolmekymmentä vuotta sitten uskoimme levybisneksen suuren kukoistuksen unelmaan. Suuruuden hemmottelema Musiikki Fazer tarvitsi kirittäjäkseen vertaisensa vahvan tuotanto- ja jakelukoneiston jatkamaan CD-levyillä sitä kasvua, mikä C-kaseteilla saatiin alulleen. Nousi yllättävä myrsky, kuten sota Ukrainaan, joka kaatoi pankit ja nieli Musiikki Fazerin sekä musiikkibisneksen unelmat. Rakenteellisten puutteiden vuoksi SOLO ja muut viihteen järjestöt jäivät ulkomaisten pelurien apuvoimiksi omassa maassaan.

Globalisaation epäonnistuminen antaa taas luvan uneksia. Päivitämme nyt 90-luvulla tuottamamme Jyrki Härkösen Yksinäisten kaupunki -sinkun digiaikaan, koska siitä kumpuaa oikeaa asennetta! Artisti voi ryhtyä kotikielellään haastoon, vaikka vastaan tulisi Eagles. Tuotannossa mukana ollut Kari ”Puolikuu” Pesonen sai hänkin tyytyä pelkkään kuoropojan rooliin.

Jyrki otti nyt vastaan puheenjohtajuuden 1975 perustetussa artistien etujärjestössä SOLO ry:ssä. SOLO on Suomen Luova Talous ry:n (SULT ry) jäsen. Tarkoitus on yhdistää viihteen tekijöiden ja -yrittäjien voimat kirittämään markkinoita kasvamaan huippuvuosien tasolle ja siitä isommiksi. Jos olet artisti tai kapellimestari, liity SOLO ry:n jäseneksi. Jos olet yritys tai laajempaa viihdettä kaipaava kuluttaja, liity SULT ry:n yrityksenä tai kotimaisuuden kannattajana.

Riittävästä määrästä yksinäisiä syntyy, ei pelkästään kaupunki, vaan vauras valtakunta.

YKSINÄISTEN KAUPUNKI (Hotel California)

Youtube https://www.youtube.com/watch?v=4z_9_qevIBM

Spotify https://open.spotify.com/album/2CHIwHB2TWtWDt4m2d4mDe?si=Xkn3N7hTTKq3_GA4zRHf6A