portionboys

Suomen suosituin bilebändi ja kuluneen vuoden suurimpiin ilmiöihin kuuluva Portion Boys on tänään julkaissut uuden kappaleen ja musiikkivideon. KAASU POHJAAN -kappale kuullaan myös MC Helper beKINGs -elokuvassa, joka kaahaa elokuvateattereihin kautta maan tänään perjantaina 22.4. Leffasta nähdään pätkiä myös Kaasu pohjaan -musavideolla.

Katso uusi musiikkivideo tästä

Yli 10-vuotisen ja kovassa nousukiidossa olevan uran tehnyt Portion Boys on raivannut positiivisella hyvän mielen tekemisellä itsensä yhdeksi tämän hetken kuunnelluimmista yhtyeistä. Portion Boysin kappaleita on kuunneltu Spotifyssa yli 110 miljoonaa kertaa ja YouTubessa yhtyeen videoilla on katselukertoja yli 50 miljoonaa.

Meille oli suuri ilo ja kunnia päästä mukaan osaksi MC Helper beKINGs -leffaa. Tunnetaan vahvaa hengenheimolaisuutta leffan tekijäporukan Biisonimafian kanssa ja tuntui tosi luontevalta lähteä tekemään biisiyhteistyötä, Portion Boys kertoo.

Musavideosta ja koko elokuvasta löytyy hyvää energiaa ja vauhtia. Ei muuta kuin kaasu pohjaan ja kohti kesää!

MC Helper beKINGs on kevään 2022 päräyttävin leffatapaus, joka pistää kokeneemmankin katsojan kiertokanget solmuun ja öljyt sekaisin. Toimintakomedian pääosissa keulivat Kaitsu Walfrid Rinkinen, Janne Kaperi, Tuomas Rinkinen, Joel Hirvonen, Celin El Azizi ja Sami Kemell. Sivuvaunussa näyttelevät myös Tommi Korpela, Jenni Kokander, Tatu Sinisalo, Ilona Chevakova sekä Suomen Tube-skenen ykkösnimiä. Leffan upeista mopotempuista vastaavat maan kovimmat stunt-kuskit.

MC Helper beKINGs, ”Suomi-Tuben oma Sons of Anarchy”, on ensimmäinen suomalainen YouTube-maailmasta alkunsa saanut pitkä valkokangaselokuva. MC Helperin on luonut stunt-sketsiryhmä Biisonimafia, ja sen matkaa teatterileffaksi on seurattu Ylen Punkaharjun pojat -sarjassa, joka on tämän kevään Kultaisen Venlan Vuoden ohjelma -palkinnon yleisöäänestyksen finalisti. Nyt elokuvateatteriensi-iltansa saava leffa on suosittujen MC Helper -lyhytelokuvien esiosa ja taustatarina, joka kertoo, kuinka MC Helper -mopokerhon stoori alkoi. MC Helper beKINGs on oma itsenäinen elokuvansa, mutta saanut alkunsa aiemmin tehtyjen, tarinallisesti myöhempään ajoittuvien lyhytelokuvien katsojien toiveesta.

MC Helper beKINGs -leffan on ohjannut ja käsikirjoittanut Kaitsu Walfrid Rinkinen, joka nähdään myös elokuvan pääosassa. Rinkisen mukaan leffan tekijäporukka Biisonimafia ja Portion Boys ovat samanhenkisiä, siinä missä leffa ja biisikin – ja sopivat juuri siksi niin hyvin yhteen.

Meillä ja Portion Boysilla on samanlainen DNA. Me ollaan kaikki semmosia selfmade-maneja. Myös Portion Boys on tehnyt pitkään netin puolella, ja tullut nyt isommin esiin. Heillä on aina ollut haippi kunnossa, eli juttu ei oo ollut tekemällä tehtyä, vaan aitoa. Tästä biisiyhteistyöstä tiesi heti, että se menee hyvien tähtien alla. Ei ollut mitään jumppaamista, vaan kun päätettiin tehä tämmönen yhteistempaus, se oli vaan suoraa losotusta sitten. Tää on makee juttu! Rinkinen hehkuttaa Portion Boysin kanssa yhdessä tekemistä.

Musta sekä tässä biisissä että tässä leffassa on nerokkainta se, että molemmat pelaa jonkinlaisella nostalgialla. Vaikka sä oisit minkäikänen, 30-, 40- tai 50-vuotias, karvanen tai karvaton ihmishenkilö, niin tää biisi iskee suhun sen nostalgian kautta. Nuoremmille tää on ihan suoraan ajobiisi – siitä vaan tukka tötterölle ja tättärää!

 

MC HELPER BEKINGS
Leffateattereissa 22.4.22
Räkä (K.W.Rinkinen) kuskaa leipätyökseen pitsoja ja vapaalla aika kuluu mopomiiteissä. Räkä ja Liima (Kaperi) löytävät miitissä yhteisen taajuuden ja heidän silmissään alkaa siintää ykkössija Harjuajoissa. Mopokerho MC Helper on syntynyt. Kun MC Helperit sotkeutuvat isomman mopokerhon, MC Mustakäden, Pärinä-bisneksiin, ajautuvat suunnitelmat sivuluisuun ja mäyhemi on valmis. Luvassa on räjähdysherkkä soppa, joka tarjoillaan rusentuneiden mäntien, mustaksi hakattujen ruumiinosien, revittyjen hampaiden sekä sydänsurujen kera.

LEFFAN TRAILERI
YouTubessa: https://youtu.be/Pp8QlcI_gu0

LEFFA ONLINE
YouTube 1: Biisonimafia
YouTube 2: Biisonimafia Adventure (MC Helper beKINGs -leffan making of -materiaalia)
Instagram: @Biisonimafia (runsaasti kuvamateriaalia elokuvasta pitkin huhtikuuta)
Facebook: @Biisonimafia

 

Seuraa Portion Boys:ia
Instagram: @portionboysofficial
Facebook: Portion Boys
Nettisivut: www.portionboys.fi