EMEn uusi sinkku Hyvästi on tanssittava anthem heittäytymisen peloll

Kuuntele "Hyvästi" tästä

Vasta viime lokakuussa kiitellyn debyyttialbuminsa Sanoinks mä ton äänee? julkaissut 26-vuotias Hilda Kähkönen aka EME on tuotteliaalla päällä. Vaikka levystä on kulunut vasta puolisen vuotta, on artisti ehtinyt jo olla mukana fittaamassa niin Asteen kuin Nopsajalankin uusilla sinkuilla ja on nyt jo valmiina julkaisemaan tulevan albuminsa ensimmäisen singlen.

Tänään ilmestyneen uuden EME-sinkun nimi on Hyvästi. Se kertoo siitä, kun elämässä on meneillään joku ihana juttu, mutta pelkäät antaa sille oikean tilaisuuden.

”Jostain syystä näet, et se juttu tulee kuitenkin päättymään ja toivot, että se tapahtuis mahollisimman kivuttomasti. Hyvästi on tanssittava anthem sille heittäytymisen pelolle. En tiedä saanko sanoa tällee, mut sanon nyt kuitenki, et tää on varmaan mun paras biisi”, EME kertoo.

Viime vuonna YleX:n Läpimurto 21 -listauksessa upeasti neljänneksi sijoittunut EME tekee ja tuottaa omaäänistä introverttipoppia omassa huoneessaan. Artisti haluaa olla esikuva tuleville naistuottajasukupolville - ja päästä eroon edellä mainitusta nais-etuliitteestä.

Uutta EME-albumia on lupa odottaa heti vuoden 2023 alussa.

TikTok: @eme.mp3
Instagram: @eme.mp3
Facebook: Eme