Nelinkertainen EMMA-ehdokas KUBE julkaisi uuden singlen

Kube ottelee show-painijoiden kanssa HULK FLOWGAN -musiikkivideolla

– katso täältä!

Platinarajan ylittäneellä Gasoo ei brekkei -albumillaan neljä eri Emma-ehdokkuutta napannut Kube julkaisi 29.4 uutta musiikkia. HULK FLOWGAN -niminen single on tiukka vajaan parin minuutin mittainen tykitys, joka esittelee räppärin flow’ta parhaimmillaan. Artistin omien sanojen mukaan toisinaan on hauska räppiegoilla, ja kappale syntyi tällä mentaliteetilla puhtaasta räppäämisen ilosta.
HULK FLOWGAN -singlelle julkaistiin juuri myös musiikkivideo, joka kuvaa pilke silmäkulmassa itse kappaleen tekstimaailmaa. Rikhard Vellamon ohjaaman musiikkivideon voi katsoa kokonaisuudessaan täältä.

Viime vuosi oli Kuben osalta menestyksekäs. Gasoo ei breikkei -albumi on ylittänyt kuuntelumäärillään platinarajan ja levyn jättihitti 100 triplaplatinarajan. Levy arvioitiin myös Helsingin Sanomissa Vuoden parhaaksi kotimaiseksi rap-levyksi. Onnistuneen vuoden 2021 päätteeksi Kubesta julkaistiin video, jossa kotimaisen hiphop-kentän kärkinimet Jare Tiihosesta JVG:hen kertovat ajatuksiaan Kubesta. Videon voi katsoa täältä.

Tulevan kesän ajan Kube keskittyy vahvasti keikkailuun.

Kube somessa:
Instagram / Facebook / Youtube