Jennika Vikman ja Katja Lukin elintärkeällä asialla!

Kansi Annina Puumalainen

Lilli Paasikiven johtama Kulttuuri ja henkinen huoltovarmuus -seminaari oli pysäyttävä päivitys materian ja mammonan perässä kuolaavan yhteiskuntamme jättämistä raunioista. Kun huoleen vielä yhtyi huoltovarmuuskeskuksen johtaja ja maanpuolustuskorkeakoulun rehtori, lienee oikeutettua avata silmiä ja lisätä keskustelua demokratian ja demografian toteutumisesta musiikin markkinoilla.

Olin keskustelua seuratessani jo hieman huolissani ovatko lapset jäämässä keskustelun ulkopuolelle, mutta onneksi kovasti arvostamani Vantaan kulttuurijohtaja Annukka Larkio yleisöstä avasi sanaisen arkkunsa. Kulttuuri ei hyppää meihin keski-iässä, vaan se kasvaa meihin lapsuudesta lähtien.

Jokainen panelisti valitti varojen ja rahoitusten puutetta

Miksi rikkaan kulttuurimme annetaan ruokkia kasvottomia ulkomaisia pääomia ja täällä maksetaan toimettomuudesta. Hölmö ajatus, että kulttuuriin panostus suomalaiseen ekotalouteen olisi meno! Älytöntä sen sijaan on hyysätä viime vuosituhannelle jämähtänyttä talouspolitiikkaa, jossa kotimaisen tekijänoikeuden synnyttäminen ja omistaminen on rahoitussyistä miltei mahdotonta.

Suomalaisten synnyttämät tekijänoikeudet ovat vuotaneet ulkomaille jo yli miljardin verran tuottavuudestaan ja vauhti on digiajassa vasta kiihtymässä. Isoin menetys tulee silti olemattomasta tarjonnasta lasten ja aikuisten musiikissa. Uuden kulttuuriministerin ei kannata vannoa ministerivalaa kotimaisen edun valvonnan osalta, ellei hän ensi töikseen puutu tähän kulttuurisyöpään!

Suomen Luova Talous (SULT) ry on perustettu turvaamaan viihteen demokratian ja demografian sekä myös kotimaisen ekotalouden toteutumisen. Poptori Oy sitoutuu sen levy-yhtiöjäsenenä turvaamaan laajapohjaisen musiikin tarjonnan yleisön toivomalla tavalla tuotettuna ja jaeltuna.

Lasten kotiviihtyminen lähtee lauluista ja laulajista. Katja Lukin kasvatustieteiden maisterina ja opettajana, kuten koko Dannyn LAV-ryhmä, on tärkeä osa kotimaisia lastenlauluja kokoavaa ja synnyttävää tiimiämme. Tänään julkaistiin Spotify:ssa koulujen ja lastentarhojen suosikki Katjan ja Jennikan upea Viikonpäivät.

Sekin siirtyy osaksi kasvavaa digitaalista Lasten Viihdekeskusta, josta saa kaiken sen, mitä lapsi lapsuudessaan tarvitsee. Jokaisella syntyvällä eurolla tuotetaan uutta hyvää.

Youtube https://youtu.be/t1c3TkJKfgw

Spotify https://open.spotify.com/track/3PxB9h6nfyke6kvg0vGHST?si=618d9ff3c36c4219

Linkki lasten viihdekeskukseen https://snd.click/Viikonpaivat