KAIP itkettää ja tanssittaa laulamalla elämästä, kuolemasta ja rakkaudesta – uusi single ”tyhmä sydän” julkaistiin 6.5.

”tyhmä sydän on tunteellinen bängeri, joka toimii kuulokkeista ja keikoilla, eli kaikki mitä mä mun musalta haluun”

Kuuntele ”tyhmä sydän” tästä

 

Tanssittavaa ja itkettävää popmusiikkia tekevä KAIP julkaisi 6.5 tulevan toisen albuminsa ensimmäisen singlen ”tyhmä sydän”. Viime lokakuussa debyyttialbuminsa ”SADHALL” julkaissut artisti on uudella materiaalillaan edelleen suurten aiheiden ja voimakkaiden tunteiden parissa:

”tyhmä sydän kertoo myrkyllisestä ihmissuhteesta, toiseen koukuttumisesta ja se on mun oman tunne-elämän tunnari. Kyseessä ei oo ensimmäinen kerta, kun kirjotan aiheesta. Kun tein SADHALL-levyä, olin sen teossa ihan loppusuoralla ja tehtiin Pimeyteen-biisiä. Sillon mä ekaa kertaa avasin tällasia kokemuksia mun oman biisin tekstiin. Avasin sillon jonkun hanan, mikä ei oo vieläkään sulkeutunu. Sen jälkeen oon kirjottanu useita ja useita biisiä liittyen samoihin juttuihin.

Anyway, tyhmä sydän on yks näistä biiseistä, jotka synty sen jälkeen ja mul on jo nyt vahva fiilis, että seuraava täyspitkä tulee käsittelemään näitä aiheita paljon. Tyhmä sydän on tunteellinen bängeri, joka toimii kuulokkeista ja keikoilla, eli kaikki mitä mä mun musalta haluun”, KAIP kuvailee.

KAIP eli Ilari Kaipainen on nuori pop-artisti, jonka uniikki laulusoundi johdattaa kuulijan maailmaan, joka tulvii melankoliaa ja romantiikkaa. KAIP tekee musiikkia heille, jotka ovat kokeneet kovia ja haluavat tulla ymmärretyksi, heille joille rakkaus elää ulkopuolisuuden tunteesta. KAIPin biisien tahtiin voi tanssia, mutta samaan aikaan vaikka itkeä.

 

Instagram: @feelforkaip